KEITÄ OLEMME

olemme KIINTEISTÖNVÄLITYSTOIMISTO, joka uskoo NÄYTTÄVÄÄN markkinointiin ja LAADUKKAASEEN asiakaspalveluun

Mikäli etsit kodillesi kiinteistönvälittäjää, joka on aidosti kiinnostunut siitä mitä tekee, olette saapuneet juuri oikeaan paikkaan. VILLA OY LKV on laadukas kiinteistönvälitysliike Tampereella, jonka nykyaikainen ja kokonaisvaltainen palvelu mahdollistaa asiakkailleen mitä parhaimmat ja onnistuneimmat asuntokaupat. Koti kuin koti, löydämme sen myymiseen oikean ratkaisun. Olemme Suomen Kiinteistövälittäjäliiton (SKVL) jäsenyritys ja noudatamme ainoastaan hyvää välitystapaa.

KRISTA LEPISTÖ

KAIPAAKO ASUNTOSI STAILAUSTA? Kerro välittäjällemme, että olet kiinnostunut stailauspalvelustani, niin tehdään viimehetken silaukset ennen kuvaajan käyntiä 🙂

Asiakaspalvelu/Stailaus

Lue lisää

Katja Risku

Katjalta ei ideat lopu kesken. Kun on kyse myymisestä, löytää Katja ostajan kohteelle kuin kohteelle. Kokemusta on kertynyt eri palvelualoilta ja tässä työssä kaikki on loksahtanut kohdalleen. Takana onkin varsin mukava määrä onnistuneita asuntokauppoja ja uusia on vireillä koko ajan. Katja hoitaa ammattitaidolla niin osakekaupat kuin myös kiinteistökaupat. Ota yhteyttä, et pety!

Arviointi | Myynti

Yhteystiedot

HENNA VUORINEN

Henna on kuin päivänsäde, aina hyvällä tuulella. Hennan pirtsakka asenne tarttuu helposti myös ostajiin ja tämän vuoksi ei ole yhtään ihme, että Hennan asiakkaat ostavat asuntoja hymyssä suin. Tietty näihin onnistuneisiin asuntokauppoihin vaikuttaa myös kokemus ja raudan luja ammattitaito. Osake tai kiinteistö, Henna hoitaa kaupat kotiin ammattitaidolla ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Tervetuloa Hennan asiakkaaksi.

Arviointi | Myynti

Yhteystiedot

JANI FRIMAN

Oma koti on monesti ihmisen suurin ja tärkein asia, niin se on myös Janille. Jani on oivaltanut sen tärkeimmän, kodin hankinta on oltava asiakkaille mahdollisimman helppoa ja että koko prosessi tulee hoitaa tinkimättömällä ammattitaidolla. Janin asiakkaat eivät tule pettymään, niin tehokkaasta ja asiakkaansa huomioivasta palvelusta on kyse. Jani taitaa asunto-osakkeen kuin myös kiinteistön kaupan, tervetuloa Janin asiakkaaksi.

Arviointi | Myynti

Yhteystiedot

JAAKKO PUISTO

Yrityksen myyntipäällikkö. Kun Jaakko ottaa asian hoitaakseen, saatetaan se kunnialla alusta loppuun mistään oikomatta ja vieläpä erinomaisin tuloksin. Kokemusta kiinteistönvälittäjänä Jaakolta löytyy jo usean vuoden takaa, joten osaamista löytyy varmasti. Jaakko taitaa kaupan kuin kaupan, oli sitten kyseessä osake, kiinteistö tai lomakiinteistö. Kun vaadit jämptiä välittäjää, on Jaakko sinun valintasi. Tervetuloa Jaakon asiakkaaksi, hän tekee asuntounelmistanne totta.

Arviointi | Myynti

Yhteystiedot

Kari Salminen

VILLA LKV:n perustaja sekä toimitusjohtaja. Takana on jo useiden vuosien kokemus alalta ja plakkarissa sadoittain onnistuneita asuntokauppoja. Kari tekee työtänsä täydellä sydämellä ja tyytyväiset asiakkaat palaa vuodesta toiseen hänen luoksensa. Omien toimeksiantojen lisäksi Kari on vastuussa myös yrityksen liiketoiminnasta sekä markkinoinnista. Olit sitten myymässä tai ostamassa, tervetuloa Karin asiakkaaksi.

Arviointi | Myynti

Yhteystiedot

PALVELU

sitoutumisemme asiakaspalveluun ei ole uusi asia, sillä OLEMME KUUNNELLEET ASIAKKAITAMME ja KEHITTÄNEET PALVELUAMME asiakkaidemme tarpeisiin

 

ASIAKKAANAMME SAAT AINUTLAATUISIA ETUJA

 

Kun joku kysyy, kuka kotianne välittää, voitte hyvillä mielin todeta; VILLA LKV, sillä olemme edustava ja taatusti hyvämaineinen yritys.

 

Palvelumme sisältää aina parhaat työkalut ja teemme varmasti myynnin eteen kaiken tarpeellisen. Saat jo heti ensitapaamisella huomata, kuinka omistautuneita olemme tähän työhön ja kuinka teemme työtämme täydellä sydämellä.

 

Kun myynnin valmistelut alkavat, saat valokuvausta ja esittelyitä varten meidän laadukkaan stailausoppaan. Mikäli haluatte, opastamme miten asunto saatetaan myyntikuntoon ja tarvittaessa stailaamme sen puolestasi.

 

Markkinoimme kotisi näyttävästi, niin että se varmasti erottuu edukseen muista myynnissä olevista kohteista. Meille kelpaa vain paras: otamme kodistasi upeimmat valokuvat, ne keräävät kiitosta viikottain.

 

Käytössämme on asuntokaupan parhaat markkinointikanavat, kuten; etuovi.com ja oikotie.fi ja lisäksi olemme hyvin esille mm. sosiaalisessa mediassa, kuten facebookissa ja instagramissa.

 

Olemme kohteelle kuin kohteelle juuri sopivan kokoinen yritys ja tämän vuoksi kotinne saa aina välittäjiemme välittömän huomion. Saat käyttöösi henkilökohtaisen välittäjän ja hänelle määrätyn varahenkilön. Asunto-osake, kiinteistö, loma-asunto, me hallitsemme kaikki kohteet. 

 

Kun myyntityö tehdään tavallamme, Teidän ei tarvitse pelätä käykö kauppa vai ei, sillä meillä asuntokauppa käy vilkkaana epävakaasta markkinatilanteesta huolimatta ja toteutamme myös haasteelliset asuntokaupat.

 

Saamme positiivista palautetta viikottain, asiakkaamme suosittelevat meitä myös muille myyjille. Eikä ihme, meillä on taatusti kaupungin kouluttautuneimmat välittäjät ja me kaikki olemme sitoutuneet noudattamaan yrityksen laatuvaatimuksia.

LUOTETTAVUUS

VÄLITÄMME myyntikohteita AMMATTITAITOISESTINYKYAIKAISELLA ja RAIKKAALLA TYYLILLÄ, mutta EMME kuitenkaan OLE UNOHTANEET PERINTEISIÄ hyväksi todettuja kiinteistönvälityksen TAPOJA, vaan YHDISTELEMME NIITÄ ja nykypäivän työkaluja juuri SOPIVASSA SUHTEESSA

 

KOULUTTAUTUNUT JA OSAAVA VÄLITTÄJÄ ANSAITSEE LUOTTAMUKSEN

 

Tärkeimpänä arvonamme on asiakaslähtöisyys, joka näkyy aivan kaikessa mitä teemme.

 

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille ensisijaista, ja me työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme asunnon vaihtamisen mukavuutta, helppoutta ja yksinkertaisuutta.

 

Kotinne välitetään lainopillisesti oikein, mutkitta ja tehokkaasti. Pidämme huolen, että myös haastavissa tapauksissa kaupanteko on teille turvallista. Kauttamme on turvallista ostaa ja tämän vuoksi myös ostajat sekä pankit luottavat meihin.

 

Meillä on käytössämme kattava sekä puolueeton tukiverkosto mm. pankeissa sekä isännöinti toimistoissa. Olemme Suomen kiinteistönvälittäjät ry (SKVL) jäsenyritys ja noudatamme ainoastaan hyvää välitystapaa.

HELPPOUS

teemme VIIKOTTAIN onnistuneita ASUNTOKAUPPOJA, joten kaikki on hyvin pitkälle loppuun mietittyä ja TOTEUTUS on meille hyvinkin TUTTUA

 

MIKSI TEHDÄ SE VAIKEIMMAN KAUTTA, KUN KAIKKEEN ON OLEMASSA TEHOKKAAMPIKIN RATKAISU

 

Kiinteistönvälittäjän tulee hallita erilaiset kauppaneuvottelut. Meillä henkilökunta on hyvin koulutettu ja heidän ammattitaitoa pidetään yllä alamme erilaisissa koulutuksissa ympäri vuoden.

 

Sähköinen allekirjoitusjärjestelmä mahdollistaa kanssamme sähköisen asioinnin, joten säästät kaikissa paperitöissä tunneittain omaa kallisarvoista aikaasi. Sähköinen allekirjoitus vastaa sinikynä allekirjoitusta, joten kaikki paperityöt hoituvat myös virallisesti. Kun esim. saatte ostotarjouksen, ette ole sidoksissa paikkaan tai aikaan, teette vain sähköisen allekirjoituksen.

 

Myyntiaika on meillä usein nopeampi, kuin vallitseva keskimyyntiaika. Tämän myötä etuna, te ette väsy asunnon siivoamiseen ja myyntikunnossa pitämiseen.

 

Kun saamme tehdä myyntityön tavallamme, takaamme asunnostanne varmasti parhaan mahdollisen kauppahinnan.

 

Teidän tehtäväksi jää ainoastaan asunnon myyntikunnossa pitäminen ja kauppakirjojen allekirjoittaminen.

 

Sitoudumme tarjoamaan laadukasta palvelua myös sen jälkeen kun asunto on myyty, joten autamme Teitä tarvittaessa myös uuden kodin hankinnassa.

TOIMIALUE

olemme PAIKALLISIA asiantuntijoita, toimimme TAMPEREEN seudulla

 

TOIMIALUE → TAMPERE | PIRKKALA | NOKIA | YLÖJÄRVI | KANGASALA | LEMPÄÄLÄ

 

Myytävän kohteen on hyvä olla toimistomme lähietäisyydellä, n. 30min ajosäteellä Tampereen keskustasta. Tämä on asiakkaidemme edun mukaista, sillä näin vältymme autossa istumiselta ja pystymme palvelemaan tehokkaasti useita asiakkaita päivässä.

 

TOIMISTOMME SIJAITSEE OSOITTEESSA: Aleksanterinkatu 10, 33100 Tampere

ARVIOKÄYNTI / HINNASTO

myyjän PARAS KUMPPANI kilpailukykyiseen hintaan

 

Toiminnassamme on kyse paljon muustakin, kuin pelkästä prosentista. Tarjoamme Teille mahdollisuuden onnistuneeseen asuntokauppaan ja tämän myötä parhaaseen mahdolliseen kauppahintaan.

 

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille, niin saat yksilöidyn tarjouksen kotinne välittämisestä. Käyntimme ei velvoita teitä vielä itse sopimukseen. Välityspalkkiomme on enintään 3,8% velattomasta kauppahinnasta. Minimi palkkio 2.800 euroa (em. hinnat sis. alv 24%). Mahdolliset muut kulut: 170 euroa/huoneisto tai kiinteistö (sis. alv 24%). Liiketilat ja lomakiinteistöt: arviointi ja välityspalkkio sopimuksen mukaan.

 

Täytä alla olevat kentät, lopuksi paina lähetä. Viesti saapuu meille ja otamme teihin yhteyttä esisijassa.

 

Nimi (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Arvioitavan kohteen osoite ja paikkakunta (pakollinen)

Viesti (vapaa kenttä, jossa voitte halutessanne luonnehtia kohdetta)

Valitse vielä kenelle haluat yhteydenottosi välittää (pakollinen)
Mikäli teillä ei ole mielessä tiettyä henkilöä, valitse "VILLA LKV toimisto"

YHTEISTYÖ

myös LIIKETOIMINTAA harjoittavalle!

Kun rakennat uutta tai remontoit vanhaa, kannattaa teidän ehdottomasti hyödyntää laadukas palvelumme. Kun kyseessä on sopimusasiakkuus, räätälöidään mm. välityspalkkio ym. sopimuksen mukaan kohde kohtaisesti.

 

Menestystarinoita löytyy jo, tehdäänkö myös Teille sellainen? Kysy tarjous!

 

Lisää infoa löydät TÄÄLTÄ

MUU ASIOINTI

Meiltä myös ASIAKIRJAT

Tilaat kauttamme myös arviolausunnot ja kauppakirjat. Niiden hinnat löydät TÄÄLTÄ