Uusi ja moderni

Rakenteilla todella näyttävä ja nykypäivän skandinaaviseen makuun täydellisesti sopiva paritalo.

Tässä postauksessa seuraamme tämän upean paritalon valmistumista Tampereen, eikun Ylöjärven Vihattulaan. Niin, postiosoite on Tampere, mutta talo sijaitsee juuri ja juuri Ylöjärven puolelle. Pienestä se on kiinni. Tampere tai Ylöjärvi, molemmat toimivat loistavasti ja pääasia on se, että sijainti on kaikin puolin loistava 😀

Hulppeutta tilaan tarjoilee korkeuksiin kohoava vino sisäkatto.

 

Tässä erittäin laadukkaasti varustellussa kodissa tulee olemaan kaikkea, mitä tämän päivän asunnoilta vaaditaan: laadukkaat materiaalit ja koneet, avaruutta, tilantuntua sekä luonnon omaa valoa. Asuinneliöitä on juuri sopivasti ja tämän vuoksi kodin pohjaratkaisu on mitä onnistunein. Huomiota on erityisesti kiinnitetty olohuoneen/keittiön yhtenäiseen ja avaraan fiilikseen ja hulppeutta tilaan tarjoilee korkeuksiin kohoava vino sisäkatto.

 

Talon rakentaminen sen omalle tontille on aloitettu keväällä 2017 ja rakennustyöt etenevät suunnitelmien mukaan ja näin ollen talo valmistunee vuoden vaihteen jälkeen. Paritalo sijoittuu viihtyisälle ja rauhalliselle Vihattulan asuinalueelle, Tampereen ja Ylöjärven rajan tuntumassa. Talo rakennetaan kestämään katseita nyt ja tulevaisuudessa eikä sen teknisistä ominaisuuksista ole tingitty.

 

Kivana lisänä, asunnolle kuuluu aurinkoinen terassi ja piha-alue, autokatospaikka, sähkötolpallinen pihapaikka sekä ulkovarasto.

 

Asuminen tässä kodissa on edullista ja vaivatonta. Kiitos tästä kuuluu mm. omalle tontille ja nykypäivän rakennustekniikalle. Vastaavia kohteita on tarjolla harvoin, joten tutustu tarkemmin ja ihastu.

 

Mikäli haluat, voit vielä tässä kohtaa vaikuttaa kaluste/pintamateriaali valintoihin.

 

TIETOJA KOHTEESTA

  • Kohdenumero 9869572
  • Paritalo, 3h+k+s, 85,5 m
  • Hinta: 258.500 euroa
  • Ylöjärvi, Vihattula
  • Usvatie 8 A sekä B, 33400 Tampere

 

Ota yhteyttä, niin varataan teille esittelyaika puh. 010 279 9655

 

 


09.10.2017

Rakentaminen alkaa olla jo melko hyvällä mallilla. Kun julkisivu alkaa valmistua, on se aina yhtä upea hetki kun näkee mitä arkkitehdin suunnitelmat todellisuudessa tarkoittivat.

 

Ennen tätä kuvauspäivää työtunteja on jo takana satoja. Ne on niitä työtunteja, joita rakentaja vaan tekee ja tekee eikä mitään kongreettista ala näkyä. Pohjatyöt ym. valmistelu haukkaavat melko suuren osan rakentajan ajasta ja tuona aikana tontilla talosta ei juurikaan ole vielä tietoa. Ilman näitä tärkeitä alkuvaiheita ei kuitenkaan rakenneta, joten hyvä että ne on suoritettu loppuun mallikkaasti.

 

Nyt kun julkisivu alkaa olla suurimmilta osin valmis päästään siirtymään sisätöihin. Myös pihojen siistiminen ja maantasoitustyöt voidaan aloittaa. Hyvä tulee, ei voi muuta sanoa 🙂

 

 


05.08.2017

Huoneet alkavat hahmottua, kiitos väliseinien. Nyt jo moni muukin kuin rakentaja itse alkaa käsittämään mitä kaikkia tiloja paritalon puolikas sisältää. Huomaathan ikkunoiden aukot! Ei ainakaan niiden koosta jää kiinni, sillä näyttävät ikkunat alkavat nousta aivan lattian rajasta kohti kattoa 😀

 


01.07.2017

Kyllä kelpaa alkaa tekemään lattiavalua. Nyt vielä rakennus näyttää yhdeltä isolta hallilta, mutta ei mene kauan, kun saadaan katto suojaksi ja sisätyöt, kuten väliseinien rakentaminen saa luvan alkaa.

 


20.06.2017

Talon muoto alkaa hahmottua kun runko nousee pystyyn. Tämä jos mikä on rakentamisessa yksi upeimmista vaiheista.

 

 


30.05.2017

Maansiirtotyöt on tehty ja kaikki pohjatyöt etenevät suunnitelmien mukaan ja mikä tärkeintä, ollaan aikataulussa 😀

 

 


 

Edellä esitelty koti on yksi meille myyntiin tulleista kohteista. Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen TÄÄLTÄ.

 

 

TILAA UUTISKIRJEEMME

Emme spämmää turhaan 🙂 Uutiskirjeen tilaajana saat mm. tiedon uusista blogipostauksista ja hyödyllistä tietoa asuntokaupan kuulumisista.

 

 

Blogia ylläpitää VILLA LKV, kiinteistönvälitysliike Tampereelta. Blogissa esitelemme asiakkaidemme inspiroivia ja kauniita asuntoja Tampereen seudulta.