ASUNTOUNELMIA | UNELMA-ASUNTOJA

VILLA LKV syntyi aidon kiinnostuksen seurauksena

 

Uskallan väittää, kukaan ei ole synnynnäinen kiinteistönvälittäjä. Alamme on sellainen, mihin vain jossain kohtaa huomaa päätyneensä. Niin kävi myös tässä tarinassa...

 

Kun aloin ideoimaan yritystä, oli minulla takana noin 10 vuoden kokemus kiinteistönvälittäjänä ja tämän myötä plakkarissa sadoittain erilaisia asuntokauppoja. Tänä aikana oli käynyt melko selväksi, miten työtämme voi tehdä ja miten ei.

 

Heti alkumetreillä kävi myös selväksi, että kaikki tavanomaiset nimet olivat jo käytössä. Halusin yritykselle nimen, joka kuvastaisi jollain tapaa alaamme ja että se kuvastaisi myös laadukasta palvelua, jota yritys tulisi tarjoamaan. Ulkomaan lomareissuilla mieleeni oli jäänyt toinen toistaan upeammat villat, joissa yöpyminen oli tasokasta ja erittäin miellyttävää. "VILLA" siinähän se! Kun yrityksen arvojen mukainen nimi oli löytynyt, ansaitsi se myös arvoisensa logon. Syksyllä 2012 ihastelimme tyttäreni kanssa muuttolintuja ja tästä inspiroituneena löysivät pääskyt tiensä logoon. Pääskyt ovat tunnettuja muuttolintuja ja kuvastavat oikein hyvin muuttamista, mistä tässä työssä on suurilta osin kyse.

 

Keväällä 2013 yritys avasi ovensa kokonaisella yhdellä hengellä, minulla. Samalla hetkellä törmäsin ongelmaan, onneksi melko positiiviseen. Kysyntää oli enemmän kuin olin varautunut ja oli heti aika laajentaa. Nykyisin laadukkaan palvelun tarjoamisesta vastaa joukko innokkaita osaajia. Oman luottotiimini, kerrassaan mahtavan henkilökunnan ympäriltä löytyy myös tärkeät yhteistyökumppanit, kuten visuaalisen viestinnän taitajia, valokuvaajia, stailaajia, sisustussuunnittelijoita, huonekalukauppiaita, rakentajia, remonttiliikkeitä ym. Kaikki tarvittava yhteistyö on ulottuvillamme, mitä ikinä voimme tarvita.

 

Palvelustamme on muodostunut selkeä ja lupauksensa lunastava kokonaisuus. Palvelumme sopii täydellisesti henkilöille, jotka arvostavat ja rakastavat kotiansa ja haluavat sen välittämiseen luotettavan tahon.

 

Vaikka kaikki on valmista ja toimivaa, emme tyydy olemassa olevaan, vaan haluamme jatkuvasti kehittää palveluamme. Modernissa taiteessa sitä kutsutaan nimellä "work in progress".

 

Tarinamme jatkuu, haluatko olla osa sitä?

 

--

Kari Salminen

Perustaja, toimitusjohtaja