fbpx
VILLA LKV

Blogissa esittelemme uudis- ja päivän kohteet sekä käsittelemme ajankohtaisia aiheita.

As Oy Nokian Revontulenkatu 18

Paritalo

2 kpl uusia paritaloasuntoja Nokian Harjuniittyyn. Huoneluku: 4h+k+s+autotalli. Valmistuminen 2022 kevät/kesä.

Asunto

A

118,9 m2

Asunto

B

118,9 m2

Kesäksi 2022 uuteen kotiin viihtyisälle ja suositulle Harjuniityn asuinalueelle. Tässä uudiskohteessa tulee olemaan kaikkea, mitä tämän päivän asunnoilta vaaditaan: laadukkaat materiaalit ja koneet, avaruutta, tilantuntua sekä luonnon omaa valoa. Asuinneliöitä tässä ihastuttavassa kodissa tulee olemaan 4h ratkaisua ajatellen varsin sopivasti ja tämän ansiosta kodin pohjaratkaisu on mitä onnistunein. Huomiota on erityisesti kiinnitetty olohuoneen/keittiön yhtenäiseen ja avaraan fiilikseen.
 
Kyseessä on As Oy muotoinen paritalo 1kpl, joten kokonaisuus käsittää kaksi asuntoa: A ja B (tämä asunto on A). Vaikka tässä kohteessa saat asua lähes kuin omakotitalossa, tapahtuu asuminen kuitenkin asunto-osakeyhtiön tuomin etuuksin (varainsiirtoverokin on tässä tapauksessa vain 2%).

Talon rakentaminen on aloitettu elokuussa 2021 ja se valmistuu kevään/kesän 2022 aikana. Se sijoittuu viihtyisälle ja suositulle Harjuniityn uudelle asuinalueelle. Rakennustekniset ratkaisut ovat tätä päivää, mm. lämmityksestä vastaa nyt ja tulevaisuudessa edullinen maalämpö viilennystoiminnolla (asuntokohtainen oma yksikkö). Kohteessa tulee olemaan kaikin puolin edulliset kuukausittaiset asumiskulut.
 
Kivana lisänä, asunnolle kuuluu aurinkoinen osittain katettu terassi ja helppohoitoinen piha-alue, oma autotalli ja varastotila sekä tekninen tila/varasto.

Varaa kohde jo nyt hyvissä ajoin, niin pääset vaikuttamaan mm. pintamateriaaleihin ja näin ollen pääsemme rakentamaan asunnosta juuri sinun unelmiesi näköisen.
 
Tutustu tarkemmin ja ihastu; VILLA LKV – Asuntounelmia | Unelma-asuntoja

Lisätiedot

Mahdolliset vapaat asunnot voitte tiedustella asiakaspalvelustamme: [email protected]
 
Voitte ladata kohteen esitteen ja muut lisätiedot alla olevasta linkistä. Linkki avautuu google drive-kansioon (mikäli kohteen markkinointi on päättynyt, tyhjenee kansio automaattisesti). 
JAA:
Lisää artikkeleita
Päivän kohde

Niemenrannan upea omakotitalo

Neliöt 143 m2 Selitelmä 5h+k+s valmistunut 2009 Tämä näyttävä ja ajattoman kaunis omakotitalo sijoittuu omalle tontille uudelle ja viihtyisälle Niemenrannan asuinalueelle. Kodin asumismukavuuden takaa ennen

Lue lisää
Uudiskohde

As Oy Nokian Revontulenkatu 18

Paritalo 2 kpl uusia paritaloasuntoja Nokian Harjuniittyyn. Huoneluku: 4h+k+s+autotalli. Valmistuminen 2022 kevät/kesä. Asunto A 118,9 m2 Asunto B 118,9 m2 Kesäksi 2022 uuteen kotiin viihtyisälle

Lue lisää
Päivän kohde

Näyttävä ja valoisa loft

Neliöt 34,5 m2 Selitelmä 1h+kt+parvi valmistunut 2019 Oi mikä herkku onkaan tämä Kaakinmaan loft-koti. Tämä ihastuttava asunto sijaitsee historiallisesti merkittävässä, entisessä Suomen Trikoon tehdasrakennuksessa. Tämä

Lue lisää
Uudiskohde

Lehtotie 2 ja 4

Paritalo 4 kpl uusia muuttovalmiita paritaloasuntoja Ylöjärven Vuorentaustaan. 4h+tupakeittiö. Valmistuminen 2022 kevät. talo 2 A Varattu talo 2 B Varattu Talo 4 A Varattu Talo

Lue lisää

Me olemmeVILLA LKV,  jokaisen laadukasta palvelua ja osaavaa välitystyötä arvostavan ensisijainen valinta. Palvelumme mahdollistaa asiakkaillemme mitä parhaimmat ja onnistuneimmat asuntokaupat.

asuntounelmia | unelma-asuntoja

Mietitkö kotisi myyntiä?