Elina Lahdenperä

KIINTEISTÖNVÄLITYS

KARI SALMINEN​

Elina on käytännöllinen ja tarkka esteetikko, joka houkuttelee esiin kotisi parhaat puolet. Välittäjänä hän on tuore timantti, mutta pitkä ura sisustuksen ja myynnin parissa on valmentanut hänestä asumisen monipuolisen ammattilaisen. Hänen käsissään kaupat hoituvat jämptillä otteella. Ota yhteyttä Elinaan, kun kaipaat tyylikästä ja varmaa myyjää!

TOIMITUSJOHTAJA​, Kiinteistönvälittäjä, LKV

Arviokäynti

olet jo näin lähellä onnistunutta asuntokauppaa

38%

Koska olet minun sivuilla, olet jo nyt lähempänä onnistunutta asuntokauppaa kuin uskotkaan. Viedään siis työ loppuun, 100% onnistuneet asuntokaupat saavutetaan ennen kuin huomaatkaan.

Kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille. Arviokäynnillä kerron palvelustamme ja teemme kodin myyntisuunnitelman. Samalla käynnillä saatte minulta myös välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen on ilmainen ja se ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Arviokäynnin varaat helpoiten alla olevalla yhteydenottokaavakkeella. Täytä kaavake ja lähetä, niin me olemme viipymättä yhteydessä teihin. Muista valita henkilöistä: “Elina Lahdenperä”

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
Klikkaa "valitse" ja tee valintasi: asiakaspalvelu tai henkilö
VILLA OY LKV:n henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/rekisteriseloste