fbpx

Kun hinta ja laatu kohtaa

Välityspalkkio, Vuokrauspalkkio, arviolausunto tai vaikkapa kauppakirjan laadinta

Tältä sivuilta löydät kuluttajille suunnatun hinnaston. Mikäli edustat rakennusliikettä, ole hyvä ja ota yhteyttä Kari Salmiseen hankkeenne hinnoittelun suhteen.

HINNASTO

Hinnat sis. alv 24%

 • Arviokäynti 0€

  Asunnon myyntiä harkitsevalle arviokäyntimme on täysin maksuton ja se ei velvoita asiakasta sopimuksen kanssamme. Arviokäynnillä saatte meiltä alueenne asiantuntijan näkemyksen kohteen tämän hetkisestä arvosta + välityspalkkiotarjouksen kohteen välittämisestä.

 • Välityspalkkio 3,8%

  Laadimme jokaiselle myyntikohteelle yksilöidyn välityspalkkiotarjouksen. Ei kuluja, ellei kauppaa. Prosentuaalinen välityspalkkio lasketaan toteutuneesta velattomasta kauppahinnasta. Asunto-osakkeen minimi veloitus on 3.400€ ja kiinteistön tai vuokraoikeuden 4.600€. Asiakirjakulu 170€. Mikäli kyseessä on tontti tai vapaa-ajankohde; välityspalkkio sopimuksen mukaan.

 • Vuokrauspalkkio alk. 730€

  Palkkio on suuruudeltaan 1,5kk:n vuokra, minimi veloitus 730€. Ei kuluja, ellei solmittua vuokrasopimusta. Asiakirjakulu 170€. Mikäli kyseessä on liiketila, varasto tai autotalli; vuokrauspalkkio sopimuksen mukaan. Huomioithan, että vuokrauspalkkio on kokonaisuudessaan vähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa.

 • Ostotoimeksianto 3,8%

  Prosentuaalinen välityspalkkio lasketaan toteutuneesta velattomasta kauppahinnasta. Ei kuluja, ellei kauppaa. Laadimme jokaiselle myyntikohteelle yksilöidyn välityspalkkiotarjouksen. Asunto-osakkeen minimi veloitus on 3.400€ ja kiinteistöissä tai vuokraoikeuksissa 4.600€. Asiakirjakulu 170€. Mikäli kyseessä on tontti tai lomakohde; välityspalkkio sopimuksen mukaan.

 • Kirjallinen arviolausunto, asunto-osake 350€

  Laaditaan saatujen tietojen perusteella. Sisältää: katselmus arvioitavassa kohteessa sovittuna aikana, tarvittava selvitystyö, kirjallisen arviolausunnon laatiminen ja asiakkaalle postitus. Mahdolliset liitteet/dokumentit niiden ostohintojen mukaan (esim. isännöitsijäntodistus). Matkakulukorvaus 0,46 euroa/km. Laskentaperuste: VILLA LKV toimisto -> Arvioitava kohde -> VILLA LKV toimisto.

 • Kirjallinen arviolausunto, kiinteistö tai vuokraoikeus 450€

  Laaditaan saatujen tietojen perusteella. Sisältää: katselmus arvioitavassa kohteessa sovittuna aikana, tarvittava selvitystyö, kirjallisen arviolausunnon laatiminen ja asiakkaalle postitus. Tarvittavat otteet laskutetaan erikseen 20€/kpl. Mahdolliset liitteet/dokumentit niiden ostohintojen mukaan. Matkakulukorvaus 0,46 euroa/km. Laskentaperuste: VILLA LKV toimisto -> Arvioitava kohde -> VILLA LKV toimisto.

 • Kauppakirjan laadinta, asunto-osake 350€

  Laaditaan saatujen tietojen perusteella. Sisältää: kauppakirjan laatimisen asiakkaalta saaduilla tiedoilla. Mahdolliset liitteet/dokumentit niiden ostohintojen mukaan (esim. isännöitsijäntodistus).

 • Kauppakirjan laadinta, kiinteistö tai vuokraoikeus 450€

  Laaditaan saatujen tietojen perusteella. Sisältää: kauppakirjan laatimisen asiakkaalta saaduilla tiedoilla. Tarvittavat otteet laskutetaan erikseen 20€/kpl. Mahdolliset liitteet/dokumentit niiden ostohintojen mukaan (esim. rasitustodistus).

 • Hallinnanjakosopimuksen laadinta, kiinteistö tai vuokraoikeus 850€

  Laaditaan saatujen tietojen perusteella. Sisältää: kohteeseen tutustuminen, hallinnanjakosopimuksen laatimisen asiakkaalta saaduilla tiedoilla. Kauppakirjan laatiminen tähän rinnalle +350€. Tarvittavat otteet laskutetaan erikseen 20€/kpl. Mahdolliset liitteet/dokumentit niiden ostohintojen mukaan.

 • Valtakirjan laadinta, asunto-osake, kiinteistö tai vuokraoikeus 150€

  Laaditaan saatujen tietojen perusteella. Sisältää: valtakirjan laadinnan toimitettujen tietojen mukaisesti (valtakirjalla max. 2 valtuutettua), joka soveltuu kohteen myymiseen tai vaihtoehtoisesti kohteen ostamiseen. Mikäli kyseessä on monitahoinen valuutettu, esim. iso kuolinpesä, pidätämme oikeuden hintamuutokseen (kysy tällöin tarjous).

asuntounelmia | unelma-asuntoja

Mietitkö kotisi myyntiä?