Historiaa kunnioittaen

Kun vanhaat taloon tehdään remonttia, on hyvä istahtaa alas ja miettiä mitä remontilta halutaan. Tehdäänkö remontti jossa nykyaikaistetaan kaikki, vai kunnioitetaanko vanhaa ja kunnostetaan kaikki mahdollinen.

KAUNIS JA AINUTLAATUINEN KOTI IDYLLISESSÄ PYYNIKIN MILJÖÖSSÄ

Tällä kertaa esittelemme teille tunnelmallisen kodin, joka on remontoitu kauttaaltaan laadukkaasti talon henkeä ja historiaa kunnioittaen. Kun kohdetta ihastelee paikan päällä, ei voi muuta kuin todeta remontin onnistuneen. Kaikki oleellinen on säilytetty ja kunnostettu, kuten puulattia ja väliovet. Esiin kaivettu ja maalattu hirsiseinä kruunaa tämän näyttävän kokonaisuuden. 

Tämä ihana koti sijaitsee mallikkaasti hoidetussa kulttuurihistoriallisessa taloyhtiössä ja se on itseoikeutetusti arvokkaan Pyynikin puutaloalueen suojelukohde.

Taloyhtiön pihapiiri on tehty viihtymistä varten ja sieltä löytyy mm. puukäyttöinen pihagrilli sekä terassitilaa. Vehreyttä pihaan luo useat marjapensaat sekä omenapuu, joten asukkaat eivät edes muista asuvansa kaupunkialueella 😉

Tässä ihastuttavassa kodissa yhdistyy rauhallinen, mutta silti hyvin keskeinen sijainti. Kaikki keskustan palvelut ja viihdykkeet löytyvät käden ulottuvilta ja Pyynikin kaunis luonto sekä ulkoilumaastot ovat nurkan takana. Autoilijoita ajatellen, Santalahdentieltä sekä lähikaduilta löytyy runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. 

Vastaavia kohteita tarjolla erittäin harvoin, joten tutustu tarkemmin ja ihastu. 

Edellä esitelty koti on yksi meille myyntiin tulleista kohteista. Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen tarkoilla tiedoilla TÄÄLTÄ

Sijainti: Tampere, Pyynikki

Osoite: Pirkankatu 13, 33230 Tampere

Rakennusvuosi: 1926

Tyyppi: 1h+k+aputilat

Koko: 41+29,5 m2

LISÄTIETOJA BLOGISTA:

Blogia ylläpitää VILLA LKV, kiinteistönvälitysliike Tampereelta. Blogissa esitelemme viikottain inspiroivia ja kauniita asuntoja Tampereen alueelta.

Seuraa meitä

Olemme aidosti innoissamme meille myyntiin tulleista kohteista. Haluammekin jakaa niiden kautta inspiraation mm. sisustusideoihin. Postaamme joka päivä uusia kuvia SoMeen. Seuraa ja nauti.