Ihanat vanhat puutalot

 

Historian havinaa!
 

Ihana PUUTALOKOTI Tampereen ARMONKALLIOSTA

 

Nämä vanhemmat puutalot kiehtovat monia, myös meitä. Oli jälleen kerran kiva päästä tutustumaan erään perheen aarteeseen, joka sijaitsee melkein Tampereen keskustassa. Nyt myös teillä on mahdollisuus kurkata peremmälle 😉

 

Alunperin tämä ihastuttava koti on ollut 1h+k, mutta hyvin suunnitellun laajennuksen myötä se muuttui muotoon 3h+k+s. Virallisen ja alkuperäisen asuinkerroksen lisäksi on siis otettu käyttöön myös vintti- ja kellaritilat, jotka muuttavat täysin asunnon luonteen ja käyttömahdollisuudet. Näin yläkertaan on saatu makuutilat, keskikerrokseen keittiö ja olohuone ja kellarikerrokseen pesutilat/sauna sekä muuta oleskelutilaa. Kellarikerroksessa on hyvä mahdollisuus myös kotiteatterille tai vaikkapa viinikellarille.

 

Asunnon pinnat ovat vaaleat, siistit ja historiallisen talon tunnelmaan sopivat. Viimeisimmät tehdyt remontit on toteutettu hyvällä maulla ja nykypäivän skandinaaviseen makuun sopivaksi. Voimmekin hyvillä mielin todeta; tästä ei juurikaan kodin fiilis parane 😀

 
1905 rakennettua taloa voisi kuvailla enemmänkin rivitaloksi, sillä se on yhdessä rivissä ja asuntoon on oma sisäänkäynti. Sen aidattu pihapiiri on vehreä, viihtyisä ja etenkin suojaisa, joten täällä asuessa et koe olevasi keskellä keskustan vilskettä.

 
Vastaaviin kohteisiin pääsee kurkkaamaan harvoin, joten tutustu tarkemmin ja ihastu.

 

Kirjeitä ja Sanomia ♥ ei mainoksia, kiitos 😀

Kaunis valkoinen keittiö on modernisoitu tämän päivän tyyliin, mutta se sopii tähän kotiin kuin nenä päähän.

Keskikerroksessa, keittiön välittömässä läheisyydessä on kodin sydän, olohuone.

Oi näitä ikkunoita, tästä mallia nykyrakentamiseen 😉

Vanha alkuperäinen kakluuni koristaa olohuonetta. Näissä tulisijoissa on vaan sitä jotain.

Mikäs siellä rappusilla komeilee 😉 Näitä Tampere karttoja on jaettu jo vuosia kaikille halukkaille. Taulun takana on tussitaiteilija, joten kyseessä on aitoa käsityötä. Aikas kiva törmätä näihin asiakaskäynneillä. Jos kiinnostuit taulusta, laita meiliä.

Yläkerrassa avautuu aivan oma tunnelma. Tila on lähes täysin valkoinen ja tämän vuoksi mukavan valoisa ja kivan fiiliksen viimeistelee hirsitukirakenteet.

Luonnonvalo laskeutuu kattoikkunasta koko yläkerran tilaan.

Alakerta on monien mahdollisuuksien tila. Oleskelutila, leffateatteri, viinikellari tai vaikkapa man cave 😉

Talon pihamiljöö on kerrassaan ihastuttava. Piha onkin suosittu kohtaamispaikka ja asukkaat viettävät siellä aikaa hyvinkin mielellään.

 

Edellä esitelty koti on yksi myyntiin tulleista kohteistamme. Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen tarkempine tietoineen TÄÄLTÄ

 

Sijainti: Tampere, Armonkallio

Osoite: Pajakatu 11

Rakennusvuosi: 1905

Tyyppi: kerrostalo

Koko: 88 (33) m2

 

LISÄTIETOJA BLOGISTA:

Blogia ylläpitää VILLA LKV, kiinteistönvälitysliike Tampereelta. Blogissa esitelemme viikottain inspiroivia ja kauniita asuntoja Tampereen alueelta.

 

Seuraa meitä

Olemme aidosti innoissamme meille myyntiin tulleista kohteista. Haluammekin jakaa niiden kautta inspiraation mm. sisustusideoihin. Postaamme joka päivä uusia kuvia SoMeen. Seuraa ja nauti.