Ihastuttava maisemakoti

14/76

Kerrostalo, 1h+k, 47 m2
Tampere, Kaleva

Ihastuttava Kalevan maisemakoti

Kyseessä on kaunis ja erinomaisen pohjan omaava koti, joka erottuu edukseen mm. ison olohuoneen ja keittiön ansiosta. Astuessasi sisään, kiinnittyy huomionne valon määrään sekä ikkunoista ja parvekkeelta avautuviin upeisiin maisemiin. Kodin vaaleapintainen sisustus luo mukavasti tilantuntua ja pisteen i:n päälle laittaa oma pikkuparveke.

Asunto sijaitsee mallikkaasti hoidetussa sekä arvostetussa As Oy Ilmarin Torneissa. Vuonna 1952 tiilestä valmistuneet tornitalot ovat Kalevan ehkäpä tunnetuimmat maamerkit ja ne ovat olleet asunnon ostajien suosiossa vuodesta toiseen. Eikä ihme, onhan rakennusten kunnosta huolehdittu mallikkaasti, mm. putki- ja viemäriremontti on jo taakse jäänyttä elämää.

Sijainti on mukavan rauhallinen viihtyisän Ilvespuiston kupeessa, mutta myös hyvin keskeinen ajatellen tulevaisuutta ja kaupungin kehittymistä. Ratikka tulee kulkemaan alueelta ja keskustaan matkaa tämän kodin pihasta kertyy vain noin kilometri. Lisäksi vakavaraisella yhtiöllä on omistuksessa myös 6kpl vuokrattavia liiketiloja sekä jokusia autotallipaikkoja, talleihin pääsee kiinni jonotusperiaatteella.

Kohde sopii hyvin yhdelle tai kahdelle asukille ja se on myös erinomainen vaihtoehto sijoitukseen. Tutustu kuviin ja ihastu.

Edellä esitelty koti on yksi meille myyntiin tulleista kohteista. Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen → TÄÄLTÄ  

Jaa artikkeli:

JAA ILMOITUS: