Jani Friman

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV

KARI SALMINEN​

Oma koti on monesti ihmisen suurin ja tärkein asia, niin se on myös Janille. Jani on oivaltanut sen tärkeimmän, kodin hankinta on oltava asiakkaille mahdollisimman helppoa ja että koko prosessi tulee hoitaa tinkimättömällä ammattitaidolla. Janin asiakkaat eivät tule pettymään, niin tehokkaasta ja asiakkaansa huomioivasta palvelusta on kyse.

TOIMITUSJOHTAJA​, Kiinteistönvälittäjä, LKV

Arviokäynti

olet jo näin lähellä onnistunutta asuntokauppaa

38%

Koska olet minun sivuilla, olet jo nyt lähempänä onnistunutta asuntokauppaa kuin uskotkaan. Viedään siis työ loppuun, 100% onnistuneet asuntokaupat saavutetaan ennen kuin huomaatkaan.

Kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille. Arviokäynnillä kerron palvelustamme ja teemme kodin myyntisuunnitelman. Samalla käynnillä saatte minulta myös välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen on ilmainen ja se ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Arviokäynnin varaat helpoiten alla olevalla yhteydenottokaavakkeella. Täytä kaavake ja lähetä, niin me olemme viipymättä yhteydessä teihin. Muista valita henkilöistä: “Jani Friman”

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
Klikkaa "valitse" ja tee valintasi: asiakaspalvelu tai henkilö
VILLA OY LKV:n henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/rekisteriseloste