fbpx

Jani Friman

kiinteistönvälittäjä lkv

Janilla on jo useamman vuoden kokemus välitysalalta. Laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon LKV Jani suoritti vuonna 2017, jonka jälkeen ammattitaitoa on pidetty vuosittain yllä alan parhaimpien kouluttajien säestyksellä.

Janin motto on: kodin myynti ja hankinta on oltava asiakkaille mahdollisimman helppoa ja että koko prosessi tulee hoitaa tinkimättömällä ammattitaidolla. Jani pitää lujasti kiinni tästä ajatusmaailmasta ja mm. tämän myötä hänen asiakkaat eivät koskaan pety, niin tehokkaasta ja asiakkaansa huomioivasta palvelusta on kyse.

Mikäli kaipaat jämptin tuloksia aikaansaavan välittäjän palveluita, ole yhteydessä Janiin.

Arviokäynti

Kiitos luottamuksesta. Tehdään yhdessä onnistuneet asuntokaupat.

Koska olet minun sivuilla, olet jo nyt lähempänä onnistunutta asuntokauppaa kuin uskotkaan. Viedään siis työ loppuun, onnistuneet asuntokaupat saavutetaan ennen kuin huomaatkaan.

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille. Arviokäynnillä kerron palvelustamme ja teen kodin myyntisuunnitelman. Samalla käynnillä saatte minulta välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
VILLA OY LKV:n henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/rekisteriseloste