Järvimaisemia ja loft-henkeä

HAAVEILETKO ASUMISESTA VEDEN ÄÄRELLÄ OMALLA RANTA-ALUEELLA?

Tsekkaas tämä video, mutta varo, saatat ihastua 😀

Upea, vai mitä?

Tämä Loft-henkinen koti tarjoaa mitä upeimmat puitteet asumiseen viihtyisällä ranta-alueella. Skandinaaviseen makuun sopivaksi väritetty asunto on varusteltu laadukkaasti ja sen aistikas pohjaratkaisu on kerrassaan toimiva.

Näyttävä asunto vakuuttaa vaativankin asujan, sillä siihen on jo rakennusvaiheessa teetetty lukuisia tasonparannustöitä, joiden ansiosta kyseinen koti onkin laatua arvostavan vaihtoehto.

Asuintilojen LISÄKSI kivaa OLESKELUTILAA tarjoaa TAKAPIHA, missä SIJAITSEE reilunkokoinen TERASSI. Se TARJOAA käyttäjilleen aurinkoisen sekä ihastuttavan NÄSIJÄRVIMAISEMAN

Näin ainutlaatuisia kohteita on tarjolla harvoin, joten tutustu tarkemmin ja ihastu.

Upea valkoinen keittiö on välittömässä yhteydessä olohuoneeseen, luoden yleisesti toivottua avaraa fiilistä.

Oi näitä olohuoneen lattiasta kattoon ikkunoita ♥

Toinen yläkerran makuuhuoneista on yhteydessä olohuoneeseen ja tämä jos mikä luo kotiin loft-henkisyyttä 😀

Näissä maisemissa ei voi nousta väärällä jalalla 😉

Pesutilat ovat värimaailmaltaan tunnelmalliset ja laadukas tyylilinjaus jatkuu myös näissä tiloissa.

Maisemat eivät varmasti jätä ketään kylmäksi 🙂 Näkymä avautuu suoraan Näsijärvelle ilta-auringon suuntaan.

Rannassa asukkaille on osoitettu myös omaa rantaviivaa, joten voit viedä rantaan vaikka lepotuolit ja grillin. Kyllä tässä kelpaa fiilistellä auringonlaskuja.

Taloyhtiö Villa Näsi on kerrassaan upea kokonaisuus. On kiva huomata kuinka kaikki yhtiön asukkaat ovat pitäneet hyvää huolta omista piha-alueestaan 🙂 Moderni ja näyttävä taloyhtiö Villa Näsi sijaitsee omalla tontilla Näsijärven rannassa, joten tosiaan taloyhtiön asukkailla on käytössään myös omaa rantaviivaa.

Terassilta ei kokoa puutu. Se koostuu kahdesta tasosta, porrastaen muutaman askeleen.

Veneilijän kelpaa, sillä jokaisella asukkaalle kuuluu oma venepaikka. Laituriin mahtuu hyvin isommatkin veneet ja Näsijärvi tarjoaa mahtavat puitteet niin huviveneilyyn kuin myös kalastamiseen. Mikäs sen hienompaa, kuin lähteä vesille suoraan omasta pihasta 😉

Rannasta löytyy taloyhtiön rantasauna. Se ja terassille sijoitettu ulkoporeamme on asukkaiden yksityiskäytössä varauskirjaa käyttäen.

 

Kivana lisänä, asunnolle kuuluu kaksi autopaikkaa, katos ja ulkopaikka. Tällä ihastuttavalla ranta-alueella, saat Näsijärven lisäksi nauttia luonnon läheisyydestä, mutta vain alle 20min ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kaikki tarvittavat palvelut sijaitsevat lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä, myös moottoriteille pääset hetkessä.

Taloyhtiö on varustettu laadukkaalla ja nykyaikaisella rakennustekniikalla. Sen lämmittämisestä vastaa nyt ja tulevaisuudessa edullinen maalämpö, toteutettuna vesikiertoisena lattialämmityksenä. Kaikki on siis loppuun mietittyä ja viimeistely toimii.

 

Edellä esitelty koti on yksi myyntiin tulleista kohteistamme. Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen tarkempine tietoineen TÄÄLTÄ

Sijainti: Tampere, Olkahinen

Osoite: Jenseninkatu 23

Rakennusvuosi: 2012

Tyyppi: Rivitalo

Koko:  3h+k+s, 88,5 m2

 

LISÄTIETOJA BLOGISTA:

Blogia ylläpitää VILLA LKV, kiinteistönvälitysliike Tampereelta. Blogissa esitelemme viikottain inspiroivia ja kauniita asuntoja Tampereen alueelta.

Seuraa meitä

Olemme aidosti innoissamme meille myyntiin tulleista kohteista. Haluammekin jakaa niiden kautta inspiraation mm. sisustusideoihin. Postaamme joka päivä uusia kuvia SoMeen. Seuraa ja nauti.