Kaarilan kaunotar

 

 

  • Rivitalo
  • 5h+k+s,
  • 122 m2 + 34 m= 156 m2
  • Rakennusvuosi 1971
  • Tampere, Ranta-Kaarila
  • Simolankatu 7, 33270 Tampere

 

 

Kaarila, se yksi Tampereen ranta-alueiden helmistä. Tarkemmin sanottuna Ranta-Kaarila, alue joka sijaitsee Pyhäjärven kauniissa rantamaisemissa vain n. 6km päässä keskustasta. Alue tunnetaan omakotitaloalueena, mutta sieltä löytyy myös melko monta rivitaloa. Tällä kertaa esittelemme teille kodin juurikin rivitaloyhtiöstä.

 

Tämä ihastuttava koti sijaitsee Ranta-Kaarilassa Simolankadulla aivan rannan tuntumassa. Se tarjoaa erinomaiset puitteet lapsiperheiden tai avaruutta arvostavien pariskuntien asumiseen. Skandinaaviseen makuun sopivaksi väritetty asunto on varusteltu laadukkaasti ja sen aistikas pohjaratkaisu on kerrassaan toimiva. Kiitos laadukkaasti toteutetun remontin, tämä valoisa koti vakuuttaa vaativankin asujan. Remontin ja ikkunoista avautuvan järvimaiseman ansiosta kyseinen koti onkin laatua arvostavan vaihtoehto.

 

 

Alta löydät asunnon kuvat, tutustu tarkemmin ja ihastu.

 

 

 

Parveke tarjoaa kivaa lisätilaa yläkerran olohuoneeseen ja sieltä avautuu kaunis ja avara maisema etelän suuntaan kohti Pyhäjärveä. Järven toisella puolella siintää Pirkkala.

 

Olohuone on avara ja valoisa, se suorastaan kylpee luonnon omassa valossa. Asunnon pinnat ovat skandinaaviseen makuun sopivat, vaaleat ja luonnon läheiset.

 

Olohuoneen yhteydessä on yksi asunnon makuuhuoneista. Sitä koristaa kauniit pariovet ja myös sieltä avautuu kauniit maisemat Pyhäjärvelle. Mikäli asunnon kaikille makuuhuoneille ei ole käyttöä, voisi tila toimia vaikkapa työhuoneena, kirjastona tai vierashuoneena 😉

 

Keittiö on mukavan avara ja sitä koristaa käytännöllinen saareke. Asunnon saneerauksen yhteydessä keittiön ja sen vieressä olleen huoneen välinen seinä purettiin ja näin saatiin aikaan yhtenäinen ja avara keittiö/ruokailutila. Nyt keittiöön mahtuu isompikin ruokapöytä.

 

Molemmissa kerroksissa on oma erillinen wc.

 

Asunnon rappuset, oi mitä silmäkarkkia 🙂 Ne varmasti varastavat katseesi ja niitä pitkin kulkeminen on ikään katsomatta helppoa ja turvallista. Jykevät rappuset eivät myöskään nitise ja natise.

 

Nykyisillä asukkailla asunnon alakerrasta löytyy nuorison oma osasto. Molemmat makuuhuoneet ovat varsin mukavan kokoisia ja toista niistä koristaa näyttävä lasiseinä.

 

Alakerran toinen makuuhuone, jossa näyttävä lasiseinä mahdollistaa valon kulkemisen myös alakerran aulatilaan.

 

Alakerran aula tarjoaa monia eri käyttömahdollisuuksia. Nykyisillään tila toimii lasten yhteisenä ajanviettopaikkana tarjoten oivat puitteet yhteisiin leikkeihin.

 

Alakerran erillinen wc.

 

Kodin muodonmuutos ylettyy myös saunaosastolle asti. Pesuhuoneen ja saunan välinen lasiseinä kruunaa tämän tyylikkään ja lämminhenkisen kokonaisuuden. Myös löylynautinto on taattu, iki-kiuas ei jätä ketään kylmäksi ♥

 

Taloyhtiö Asunto Oy Reinolanranta sijaitsee omalla tontilla Pyhäjärven rannassa. Taloyhtiön asukkailla on käytössään yhteinen uimalaituri. Rannassa on myös veneilijöille jokunen poijupaikka. Tällä ihastuttavalla ranta-alueella voi Pyhäjärven lisäksi nauttia luonnon läheisyydestä, mutta vain n. 10min ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

 

Takapiha on mukavan suojaisa. Takapihan jälkeen alkaa loiva rinne kohti Pyhäjärveä, joten järvimaisemien edessä ei ole juuri mitään.

 

Taloyhtiö edustaa 70-luvulle tyypillistä suoraviivaista ja tyylikästä arkkitehtuuria. Autotalli oman ulko-oven vieressä on monelle rivitaloasujalle hyvinkin kaukainen unelma, tässä kodissa sekin on totta 😀 Lämmin autotalli tarjoaa erinomaiset puitteet myös motoristille tai vaihtoehtoisesti sitä voi käyttää varastona.

Kaikki tarvittavat palvelut sijaitsevat lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä, myös moottoriteille pääset hetkessä.

 

 

Edellä esitelty koti on yksi meille myyntiin tulleista kohteista. Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen → TÄÄLTÄ 

 

 

Jaa artikkeli:

JAA ILMOITUS:

Voiko tämän kohteen ostaa?

VILLA LKV esittelee blogissa erilaisia myyntiin tulleita kohteita.

Mikäli kohde on edelleen myynnissä, löydät sen myynissä sivulta.

Kiva kohde ja upeat kuvat?

Haluaisitko esitellä oman kotisi meidän blogissa?

Varaa ilmainen arviokäynti ja keskustellaan lisää kotisi myynnistä.

010 279 9655
[email protected]

Mustanlahdenkatu 17
33210 Tampere

© VILLA LKV