Kalevan karkki

Tampereen Kalevasta, vahoista ja vankoista tiilitaloista löytyy toinen toistaan upeampia kerrostalo kohteita. Monessa näistä helmistä VILLA LKV on toiminut kiinteistönvälittäjänä. Kiitos luottamuksesta kuuluu tietty meidän asiakkaille 🙂 Vaikka olemme olleet mukana monessa kodin vaihdossa, olemme aina yhtä otettuja kun kotiaan arvostava myyjä valitsee välittäjäkseen juuri meidät ♥

 

Jälleen kerran, meillä on kunnia etsiä uutta asukkia ihastuttavalle Kalevan kaksiolle 😀 Kyseessä on erinomaisen pohjan omaava reilun kokoinen läpitalon koti, mikä sijoittuu rakennuksen suosituimpaan toiseen asuinkerrokseen (2/4.krs).

 

Kyseinen asunto erottuu edukseen niin Kalevan kuin koko Tampereen asuntomarkkinoilla. Nykyinen omistaja on toteuttanut siihen näyttävän remontin ja uuden asukkaan ei tarvitse kuin alkaa nauttimaan asumisesta.Sijainti on keskeinen ajatellen myös tulevaisuutta ja kaupungin kehittymistä. Keskustaan matkaa tämän kodin pihasta kertyy vain noin kilometri eikä Sammonkadun ostoskeskittymäkään ole kaukana. Tulevaisuudessa myös ratikka kulkee kivenheiton päästä.Vastaavia kohteita vapautuu melko harvoin, joten kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin.

 

Olohuone on varsin mukavan kokoinen ja sen kattoa koristaa vinyylikatto, joka toimii myös yhtenä laajana kattovalona. Katto antaa tilaan puhtaan ja valkoisen valon, tämä jos mikä piristää pimeneviä syysiltoja. Katon toimittaja: Samokat Oy

 

 

Olohuoneesta on käynti pienelle viihtyisälle parvekkeelle.

 

 

Kyseinen taloyhtiö koostuu kahdesta hyvin hoidetusta rakennuksesta ja niiden ympäröimästä pihamaasta.

 

 

Makuuhuone on tilava. Sinne mahtuu hyvin isompikin sänky ja tilaa jää tarvittaessa myös vaatekomeroille, kirjoituspöydälle jne.

 

 

Kauniin keittiön kodinkoneina: jääkaappi/pakastin, kiertoilmauuni, induktioliesi, liesituuletin (aktiivihiili), astianpesukone (integroitu kalusteoven taakse).

 

 

Asunto on remontoitu upeasti nykyisen omistajan toimesta 2013 (pois lukien pesuhuone, joka on remontoitu ilmeisesti putkiremontin yhteydessä 2003).

 

 

Kalevassa monet taloyhtiöt ovat kokeneet tai ovat lähipäivinä kokemassa suuria rakennusteknisiä parannuksia. Myös tontin vuokrasopimuksia laitetaan uusiksi. Tämä onnekas taloyhtiö on kokenut jo molemmat edellä mainitut. Kaikki tarvittavat remontit ja huoltotyöt on suoritettu ajallaan ja näin asukkaiden asuminen on huoletonta. Voidaan hyvillä mielin todeta, että kyseessä on varmasti yksi Kalevan parhaimmista taloista.

 

 

TIETOJA KOHTEESTA

  • Kohdenumero 9618223
  • Kerrostalo, 2h+k, 58,5 m2
  • Tampere, Kaleva
  • Kaskitie 18, 33540 Tampere

 

Edellä esitelty koti on yksi meille myyntiin tulleista kohteista. Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen TÄÄLTÄ.

 

 

TILAA UUTISKIRJEEMME

Emme spämmää turhaan 🙂 Uutiskirjeen tilaajana saat mm. tiedon uusista blogipostauksista ja hyödyllistä tietoa asuntokaupan kuulumisista.