Blogi

Kalevan karkki

By VILLA LKV

30.1.2020

Välillä siinä vaan käy niin, että sitä ei ehdi edes kissaa sanoa, kun asuntokappa on jo paketissa. Eikä ihme, olihan tämä asunto ostamisen arvoinen, ehdottomasti. Vaikka kaupat on jo kyseisestä asunnosta tehty, ihastellaan sitä vielä hetki ?

Tämä ihastuttava koti tarjoaa tyylikästä ja kaikin puolin kodikasta asumista Tampereen Kalevassa. Sitä on päivitetty varsin hyvällä maulla viime vuosien aikana. Kaikki sen pinnat, keittiö sekä pesuhuone on uusittu vaalein ja ajattomin sävyin sopien täydellisesti nykypäivän skandinaaviseen sisustusmakuun. Heti sisään astuessasi voit suorastaan aistia tunnelmallisen 50-luvun hengen ja kodikkuuden. Mikä tärkeintä, myös asunnon pohjaratkaisu on mitä onnistunein ja huoneista löytyy riittävästi oleskelutilaa.

Ja kyllähän alueella kelpaa asua. Kaleva on mukavan vehreä ja rauhallinen asuinalue Tampereen keskustan kupeessa ja sieltä löytyy kattavasti palveluita moneen eri tarpeeseen, niin ruokakaupat, ravintolat, uimahalli ja paljon muuta. Keskustan kattavien palveluiden äärelle on myös lyhyt matka kävellen tai omalla kulkuneuvolla. Myös alueen julkiset kulkuyhteydet toimivat erinomaisesti ja tulevaisuudessa läheltä pyyhkäisevä Ratikka auttaa vielä entisestään toimivia yhteyksiä suuntaan ja toiseen.

Tutustus tarkemmin ja ihastu.

JAA:

MIKÄ BLOGI?

Blogia ylläpitää kiinteistönvälitysliike VILLA LKV. Esittelemme blogissa erilaisia ja mielenkiintoisia meille myyntiin tulleita kohteita. Kiinnostuitko palvelustamme? Tutustu meihin tarkemmin :)

Varaa maksuton arviokäynti

© VILLA OY LKV

p. 010 279 9655

[email protected]

Mustanlahdenkatu 17, 33210 Tampere