Kauniisti Kaarilassa

12/76

Kauniisti Kaarilassa

Rivitalo, 3h+k+khh+s, 72,5 m2

Tampere, Kaarila, Majurinkatu 1

Kaarila asuinalueena pitää suosionsa vuodesta toiseen, ollen yksi ehdottomasti Tampereen suosituimmista pientaloalueista. Alueelta löytyy niin rivi, – ja paritaloja kuin myös lukuisia omakotitaloja. Suositun Kaarilasta tekee sen rauhallinen ja puistomainen fiilis, häiritsevää läpiajoa kun alueella ei ole. Asuinalue rajautuu Pyhäjärveen, tällöin alue muuttuu Ranta-Kaarilaksi. Vierestä löytyy myös Vaakkolammin suojeltu puistoalue, jossa pääsee harrastamaan kalastusta ja mm. frisbee golfia.

Tällä kertaa pääsemme esittelemään teille alueelta kauniin rivitalokodin. Tässä 2016 remontoidussa kodissa on kaikkea, mitä tämän päivän asunnoilta vaaditaan: avaruutta, tilantuntua sekä luonnon omaa valoa. Asuinneliöitä on juuri sopivasti ja tämän vuoksi kodin pohjaratkaisu on mitä onnistunein. Huomiota on erityisesti kiinnitetty olohuoneen/keittiön yhtenäiseen ja avaraan fiilikseen.

Tämä kaunis kolmio sijaitsee suositulta Kaarilan asuinalueelta. Itse taloyhtiö, Asunto Oy Majurinkatu 1 on mallikkaasti hoidettu kokonaisuus, jossa tarvittavista huolto- ja korjaustoimenpiteistä on huolehdittu ajallaan. Asuinalue on rauhallinen mutta loistavien kulkuyhteyksien varrella, liikuit sitten omalla autolla tai julkisilla. Lisäksi kaikille huoneistoille kuuluu sähköpistokkeellinen autokatospaikka.

Kyseessä on yksi meille myyntiin tulleista kohteista. Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät virallisen myynti-ilmoituksen → TÄÄLTÄ ←

Alta valokuvat olkaapi hyvät 😀

Jo eteisessä voi aistia kodin avaran fiiliksen

Olohuoneen tehosteseinä sopii valkoisen, miksi ei myös mustan kalusteen kanssa kuin nenä päähän

Taustalla näkyy keittiö, joka jääkin olohuoneen välittömään yhteyteen luoden yhtenäisen ja avaran fiiliksen

Kauniissa avokeittiössä viihtyy vaativampikin kokki. Kalusteiden värimaailma on raikkaan vaalea ja varsin ajaton.

Makuuhuone on hyvänkokoinen ja sinne mahtuu hyvin isompikin sänky.

Kesää odotellessa 😀 Kyllä tällä terassilla kelpaa

Jaa artikkeli:

JAA ILMOITUS: