Kaunis koti järvimaisemissa

Tämä hulppea huoneisto sijaitsee suositulla Ranta-Kaarilan asuinalueella ja tarjoaa asukkailleen esteettömät ja kerrassaan ihastuttavat järvimaisemat. 

Talvella pääset heti omalta takapihalta hyödyntämään jäätyneen järven tarjoamia ulkoilumahdollisuuksia, vaikka hiihdellen tai pilkkien. Tulevaa kesää ajatellen, ei taida olla hienompaa, kuin nauttia omalla terassilla aurinkoisista keleistä välillä laiturilta veteen pulahtaen.

Pohja tässä kodissa on kivan aistikas, ei missään nimessä tylsä eikä tavanomainen. Me ainakin ihastuimme 🙂


Koti soveltuu hyvin niin lapsiperheiden kuin myös avaraa tilaa arvostavien pariskuntien asumiseen. Skandinaaviseen makuun sopivaksi väritetty asunto on varusteltu laadukkaasti ja sen aistikas pohjaratkaisu on kerrassaan toimiva. Ison asunnon ilmavuutta lisää entisestään oleskelutilan näyttävä huonekorkeus sekä isot järvimaisemin varustetut ikkunat. 

Olohuoneen maisemat eivät voi jättää ketään kylmäksi <3

Takkahuone tarjoaa kivaa lisätilaa oleskeluun ja toimii myös tunnelmallisena maisemahuoneena

Saunaosastolle kulku avautuu suoraan takkahuoneesta. Kaunis ja tunnelmallinen sauna tarjoaa pehmeät löylyt vaativankin saunojan makuun. Saunasta avautuu lasien läpi maisema järvelle.

Asunnon pääasialliset oleskelualueet ovat käytännössä yhtä suurta tilaa. Täten olohuoneen välittömään läheisyyteen sijoittuu myös keittiö, jossa riittää tilaa kokkailuun ja mikä tärkeintä, tilaa isolle ruokapöydälle.

Vaikka huoneisto on varsin hulppean kokoinen, niin vastike on silti todella maltillinen. Auton säilytys tapahtuu kauko-ohjatulla nosto-ovella varustellussa autosuojassa. 

Asunto Oy Kaarilankeidas on vakavarainen yhtiö, joka sijaitsee omalla tontilla Pyhäjärven ranta-alueella. Tällä asustellessasi voit Pyhäjärven lisäksi nauttia kauniin luonnon läheisyydestä, mutta vain n. 10min ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kaikki tarvittavat palvelut sijaitsevat lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä, myös moottoriteille pääset hetkessä. 

JAA:

Voiko tämän kohteen ostaa?

VILLA LKV esittelee blogissa erilaisia myyntiin tulleita kohteita.

Mikäli kohde on edelleen myynnissä, löydät sen myynissä sivulta.

Kiva kohde ja upeat kuvat?

Haluaisitko esitellä oman kotisi meidän blogissa?

Varaa ilmainen arviokäynti ja keskustellaan lisää kotisi myynnistä.

010 279 9655
[email protected]

Mustanlahdenkatu 17
33210 Tampere

© VILLA LKV