Blogi

Keittiöstä kodin sydän

By VILLA LKV

6.2.2019

Katseet varastavana yksityiskohtana mainittakoon mustan puhuva keittiö!

Keittiö on suositun Kvik-keittiöiden valmistama

Uuten kotiin suositulle Harjuniityn asuinalueelle. Kyseessä on näyttävä uudiskohde, jollaisia on alueella tarjolla melko harvoin.

Tässä juuri valmistuneessa kodissa on kaikkea, mitä tämän päivän kodilta vaaditaan: avaruutta, tilantuntua ja laadukkaita materiaalivalintoja. Katseet varastavana yksityiskohtana mainittakoon mustan puhuva keittiö. Tämä jos mikä toimii kodin sydämenä ja yhdessä olohuoneen kanssa se muodostaa avaran oleskelutilan. Myös moneen muuhun seikkaan on kiinnitetty huomio, mm. pesuhuonetta koristaa näyttävä lasiseinä ja saunan puolella löylynautinnon takaa laadukas kiuas.

Muuttamaan tähän ihastuttavaan kotiin pääset heti.  Tutustu tarkemmin ja ihastu.

Rakennuksen lämmityksestä vastaa edulliset lämmityskulut omaava maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Talon pihamaalla riittää tilaa myös lapsiperheiden tarpeisiin ja etupihalta löytyy autokatos, jossa paikoitat kaksi autoa. Katoksen yhteydessä ulkovarasto. 

Talo sijaitsee viihtyisällä ja etenkin lapsiperheiden suosimalla Harjuniityn asuinalueella, joka on tunnettu mm. uudesta laadukkaasta koulusta. Alue koostuu uusista pientaloista, enimmäkseen omakoti-, rivi-, ja paritaloista. 

Kyseessä on yksi meille myyntiin tulleista kohteista


Mikäli kohde on vielä myynnissä, pääset tutustumaan sen viralliseen myynti-ilmoitukseen TÄSTÄ
JAA:

MIKÄ BLOGI?

Blogia ylläpitää kiinteistönvälitysliike VILLA LKV. Esittelemme blogissa erilaisia ja mielenkiintoisia meille myyntiin tulleita kohteita. Kiinnostuitko palvelustamme? Tutustu meihin tarkemmin :)

Varaa maksuton arviokäynti

© VILLA OY LKV

p. 010 279 9655

[email protected]

Mustanlahdenkatu 17, 33210 Tampere