fbpx

Menu

Tilava ja kaunis

VILLA LKV – Asuntounelmia | Unelma-asuntoja

Kerrostalo, 2h+k, 62 m2
Tampere, Keskusta
Näsilinnankatu 20, 33200 Tampere

Nyt olisi vapautumassa kaunis ja hyväkuntoinen koti paraatipaikalta Tampereen keskustasta. Astuessanne sisään tähän ihastuttavaan kotiin, kiinnittyy ensimmäisenä huomionne avaraan fiilikseen ja tyylikkäisiin sekä varsin ajattomiin pintamateriaaleihin. Asuntoa koristaa isot ikkunat, joiden ansiosta huoneet ovat mukavan valoisat. Kodin pohjaratkaisu on muutenkin todella onnistut, kiitos 62 asuinneliön. Tämä on reilusti enemmän neliöitä verraten tavanomaiseen kaksioon.

Itse taloyhtiö, As On Näsilinnankatu 20 on rakennettu tiilestä sen omalle tontille vuonna 1962. Vankka kivitalo onkin varsinainen kunnossapidon malliesimerkki. Kaikki tarvittavat rakennuksen hyvää kuntoa ylläpitävät remontit ja korjaustyöt on tehty aina ajallaan. Mm. putkiremontti ja julkisivuremontti ovat jo taakse jäänyttä elämää. Mikäli taloyhtiö pääsee toteuttamaan rakennuksen katolle lisärakentamisen, tuo tämä onnistuessaan taloyhtiölle melko kivat tuotot.

Vastaavia kohteita on tarjolla harvoin, joten tutustu tarkemmin ja ihastu.

JAA:

Mikä blogi?

Blogissa kiinteistönvälitysliike VILLA LKV käy läpi asuntokaupan ajankohtaisia aiheita ja esittelee mielenkiintoisia poimintoja myyntiin tulleista kohteista.

Kiinnostuitko palvelustamme?

Lisää Artikkeleita