Kiiltävää valkoista ja ruostumatonta terästä

73/77

Luhtitalo, 2h+k+s, 45 m2. 

Saimme soiton ja asiakas kertoi etsivänsä välittäjää, joka ymmärtäisi hänen kauniin kotinsa päälle. Kerroin hänelle, että puhelu on tullut juurikin oikeaan numeroon 🙂 Sovimmekin välittömästi tapaamisen.

Treffasimme itse asunnolla, koska pitihän meidän nähdä, mistä on kyse.

Kyllähän sen näkee jo ovelta, kun remontti on toteutettu vankalla ammattitaidolla, materiaaleja, kalusteita sekä koneita kunnioittaen.

DSC_5847

Tosiaan, tänään tapetille nousee kauniisti remontoitu kaksio, suoraan puutarhakaupunkina tunnetun Ylöjärven keskustasta. Vanhemmat Ylöjärveläiset sanoisivat Laadunalueelta, mutta eiköhän se tänä päivänä ole keskustaa, kun lähes kaikki kaupungin palvelut ovat siirtyneet sen ympärille 🙂

Kohde nostettiin parrasvaloihin, koska halusimme näyttää, kuinka paljon tilantuntua ja valoa laadukkaalla remontilla ja oikeilla värivalinnoilla voi kompaktin kokoiseen kaksioon saada. Aina kaksioon ei siis tarvita 50-60 m2, vaan kaikki lähtee hyvän pohjan ja oikeiden materiaalien valinnoista.

Hienoa, että tämäkin kaunis koti löysi luoksemme ☺ Juuri tätä varten VILLA LKV on perustettu. Myyjiä varten, jotka rakastavat kotiansa. Heitä varten, jotka pitävät kotiansa hyvänä ja tykkäävät sisustaa sitä.

Tällä kertaa omistaja oli myös intohimoinen remonttien tekijä, sen huomasi. Kyllähän sen näkee jo ovelta, kun remontti on toteutettu vankalla ammattitaidolla, materiaaleja, kalusteita sekä koneita kunnioittaen. Kaikki asunnon pinnat, kalusteet ja kodinkoneet remontoitu tai uusittu.

 

Mitäs mieltä olette? Meidän mielestä, joku onnellinen saa tästä aivan upean kodin, missä hinta ja laatu kohtaa ? oletko kenties sinä asunnon uusi onnellinen asukas?

 

Alta voit ihastella kodin valokuvagallerian:

DSC_5835

Astuessamme sisään eteisaulaan, tiesimme heti olevamme oikeassa paikassa.

 

DSC_5839

Olohuone on avara ja valoisa. Sen seinä on lähes kokonaan ikkunaa, joten luonnon omaa valoa riittää yllinkyllin.

 

DSC_5841

Olohuoneen välittömään yhteyteen sijoittuu myös ruokailutila. Tämä jos mikä luo sitä toivottua avaruutta ja tilantuntua.

 

DSC_5867

Sisustamisessa ei ole lähdetty kikkailemaan, vaan se noudattaa asunnon muuta linjaa. Selkeitä, isompia yksityiskohtia jotka sopivat kuin nenä päähän.

 

DSC_5843

Olohuone on varsin mukavan kokoinen ja sinne mahtuu hyvin kaikki oleellinen. Kontrastia tilaan luo harmaaksi maalattu tehosteseinä.

 

DSC_5844

Keittiön yhteyteen on tuotu ruokailutila, mihin mahtuu hyvin 4-hengen ruokapöytä.

 

DSC_5847

Keittiö on kokeneen kalustesepän käsialaa. Ovien korkeakiilto on toteutettu maalaamalla, kyseessä ei siis ole muovipinta. Tämä jos mikä toimii puusepän ammatillisena taidonnäytteenä.

 

DSC_5866

Laadukkaat AEG kodinkoneet vakuuttavat vaativankin ruoanlaittajan.

 

DSC_5861

SAVO:n tuulettimet ovat suoralinjaisen tyylikkäitä.

 

DSC_5831

Makuuhuone on mukavan kokoinen ja sieltä löytyy hyvin myös säilytystilaa. Makuuhuoneen koko antaa mahdollisuuden sijoittaa samaan tilaan myös työpisteen, mikäli moiselle on tarvetta.

 

DSC_5850

Tilavalta parvekkeelta aukenee maisema taloyhtiön piha-alueelle aina liikekeskulmalle asti.

 

DSC_5851

Pesuhuone kelpuutettiin alkuperäisessä asussaan ja tämän vuoksi siihen ei kajottu muun remontin yhteydessä.

 

DSC_5854

Myös sauna oli ollut niin pienellä käytöllä, joten siihenkään ei kajottu muun remontin yhteydessä.

LAADUNTIE 1

Erinomainen pohja on tärkeä osa toimivaa kotia

 

Kyseessä on yksi myyntiin tulleista kohteistamme

Sijainti: Ylöjärvi, Keskusta

Rakennusvuosi: 1995

Tyyppi: luhtitalo

Koko: 45 m2

Hinta: 116.000 euroa.

Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen tarkempine tietoineen TÄÄLTÄ


JAA ILMOITUS: