Kissanmaan kaunis ja kotoisa

 

Rauhallisena ja etenkin lapsiperheiden suosimana asuinalueena tunnettu Kissanmaa sijaitsee noin 3km päässä Tampereen keskustasta. Kissanmaa-nimi esiintyi Tamperelaisille ensimmäisen kerran vuonna 1913. Nimi juontaa juurensa metsäpalstoista. Pienet metsäpalstat nimettiin pienten eläinten mukaan ja isommat isojen eläinten mukaan. Se että alueelle valittiin nimeksi Kissanmaa, saattaa juontaa juurensa aina 1800-luvun lopulle, jolloin alueella tavattiin vielä ilveksiä.

 

Tältä viihtyisältä asuinalueelta meille tuli välitettäväksi vuonna 1953 valmistunut omakotitalo. Tämä ihastuttava koti on ihanteellinen vaihtoehto mm. lapsiperheille. Asuntoa on vuosien mittaan pidetty hyvänä ja kunnostettu kattavasti ja tehdyt remontit on toteutettu laadukkaasti vanhaa kunnioittaen. Kauniisti kunnostettu talo tarjoaa paljon myös muutakin, kuin pelkkää silmäniloa.

 

Vuonna 2012 ÖLJYLÄMMITYS VAIHDETTIIN nykyaikaiseen MAALÄMPÖÖN

 

Etenkin talon teknisiin ratkaisuihin on kiinnitetty huomiota. Maalämpö sekä varaava takka takaavat edulliset asumiskustannukset nyt ja tulevaisuudessa, lisäksi yläkerrasta löytyy ilmalämpöpumppu. 

 

Tämä koti tarjoaa reilusti tilaa ja kolmen eri kerroksen huonejärjestelyt toimivat moitteettomasti. Säilytystilaa on runsaasti ja makuuhuoneita riittävästi. Vaikka talon sijainti on keskeinen lähellä keskustaa, takaa vehreä puistoon rajoittuva puutarhatontti oman rauhan. 

 

Vastaavia kohteita on tarjolla harvoin, joten tutustu tarkemmin ja ihastu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edellä esitelty koti on yksi meille myyntiin tulleista kohteista. Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen TÄÄLTÄ.

 

  • Kohdenumero 9750225
  • Omakotitalo, 4h+k+sauna, 122,5 m2
  • Tampere, Kissanmaa 
  • Karhunkatu, 33530 Tampere

 

Blogia ylläpitää VILLA LKV, kiinteistönvälitysliike Tampereelta. Blogissa esitelemme asiakkaidemme inspiroivia ja kauniita asuntoja Tampereen alueelta.

Seuraa meitä

Olemme aidosti innoissamme meille myyntiin tulleista kohteista. Haluammekin jakaa niiden kautta inspiraation mm. sisustusideoihin. Postaamme joka päivä uusia kuvia SoMeen. Seuraa ja nauti.