Autotalli Autotalli

Suokatu 1, Amuri, Tampere

Hinta
38 500 €

Koko
19.0 m²

Vuosi
1971

Tarjolla nosto-ovellinen 19m2 autotalli Tampereen Amurista.

Talli sijaitsee rauhallisella asuinalueella Asunto Oy Matinhovi nimisessä taloyhtiössä. Taloyhtiö omistaa tontin ja rakennuksen tilat lämpiävät kaukolämmöllä, joten ilmoittamamme yhtiövastike (hoitovastike) sisältää automaattisesti tallin lämmityskulut. Rakennuksen edessä oleva pihamiljöö on tilava, mikä helpottaa tallin sisään ja ulos ajamista. Tallilta on sopiva kävelyetäisyys keskustastaan ja alueen julkiset kulkuyhteydet ovat myös hyvät. Tutustu tarkemmin ja ihastu -> ota yhteyttä, niin varataan teille esittelyaika.

VILLA LKV – asuntounelmia | unelma-asuntoja

JAA:

Yhteystiedot
Kari Salminen

Kohdenumero20602886
Sijainti
 • Amuri
 • Suokatu 1
 • 33230
 • Tampere
TyyppiAutotalli
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
HuoneistoselitelmäAutotalli
Asuinpinta-ala m²19 m²
Yhteensä m²19 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia3
Rakennusvuosi (päättynyt)1971
Käyttöönottovuosi1971
VapautuminenHeti

Velaton hinta38 500 €
Myyntihinta38 500 €
Yhtiövastike47,00 €
Hoitovastike47,00 €
Vesimaksu
 • €/kk

Sauna
 • taloyhtiössä sauna
HissiTaloyhtiössä on hissi
YleiskuntoEi luokiteltu
EnergialuokkaF2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotYhtiökokouksessa 29.4.2019 keskusteltiin ja päätettiin valtuuksien antamisesta As Oy Matinhovin hallitukselle kiinteistön myyntiin liittyvän esisopimuksen ja siihen liittyvien lupa ja kaavamuutos asiakirjojen valtuuksien allekirjoittamisesta. Yhtiökokous valtuutti hallituksen yksimielisesti tekemään esisopimuksen rakennusliikkeen kanssa ja siihen liittyvien lupa ja kaavamuutos asiakirjojen allekirjoittamisen. Kiinteistokaupan esisopimuksen mukaisesti taloyhtiö on sitoutunut seuraavaan toimintaan allekirjoituksen jälkeen: 15. Toiminta esisopimuksen allekirjoittamisen jalkeen Myyjät vastaavat siitä, etta tämän esisopimuksen allekirjoittamisen ja liitteenä 5 olevan kauppakirjan välisenä aikana: 1. Yhtiöt harjoittavat toimintaansa going concern -periaatteiden mukaisesti noudattaen voimassaolevaa lainsäädäntöä ja asianmukaisia ja markkinaehtoisia toimintaperiaatteita ja käytäntöjä; 2. Ostaja saa ilman aiheetonta viivytystä tiedon Ostajan, Ostajan rakennushankkeen, Yhtiöiden tai kaavoituksen kannalta olennaisista Yhtiötä, Kiinteistöjä, rakennuksia tai asemakaavoitusta koskevista tapahtumista ja muutoksista; 3. Myyjät eivät Yhtiöiden osakkeenomistajina päätä Yhtiöitä koskevista osakepääoman korotuksista, osakeanneista, optio-oikeuksista tai muista Yhtiöiden osakkeisiin oikeuttavista instrumenteista tai niiden antamisesta; 4. Yhtiöt eivät päätä jakaa eivätka jaa varojaan suoraan tai välillisesti, avoimesti tai peitellysti osinkoina, voitonjakona tai muutoin; 5. Yhtiöt eivät anna velkakirja- tai muuta lainaa taikka luottoa; 6. Yhtiöt eivät hae yritys- tai kiinteistökiinnityksiä eivätkä anna takuita, takauksia, vakuuksia tai panttaa omaisuuttaan; 7. Yhtiöiden osakkeita ei myydä, pantata eikä anneta muutoin vakuudeksi; 8. Yhtiöt eivät ota lainaa tai luottoa; 9. Yhtiöt eivät osallistu liiketoimintakauppaan tai muuhun yritysjärjestelyyn; 10. Yhtiöt eivät palkkaa työntekijöitä; 11. Yhtiöt eivat ilman Ostajan kirjallista suostumusta tee vähäista suurempi

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: muu
Katto
 • tasa
 • huopa

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Matinhovi
Isännöitsijän yhteystiedotPirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy
Taloyhtiöön kuuluu
 • urheiluvälinevarasto
 • kellarikomero
 • väestönsuoja
EnergialuokkaF2013
Autotallipaikkoja7
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit1990 ikkunoiden ja elementtien saumaus 1990. Linjasäätö ja patteriventtiilien uusiminen ja tasapainotus 1997. Ulkomaalauksia puuosille 1998. Käyttövesisaneeraus ja pohjaviemärit uusittu 2001. Huopakatteen uusiminen ja ikkunoiden maalaus 2004. Lukot uusittu 2007. Ikkunat uusittu 2008. Lukitukset vaihdettu Abloyn Sentoon 2016. Taloyhtiön sauna ja piha uusittiin 2017.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitHallituksen esittämän kunnossapitotarveselvityksen mukaisesti: pihan rakenteiden huoltomaalaus, julkisivujen elementtisaumausten korjausta, katon kattoikkunan ja vesieristeiden huoltaminen, ilmastointikanavien nuohous tarvittaessa, hissien tarvittavat huollot.
Tontin pinta-ala1327,8 m²
Tontin omistusOma