Blogi

Koti kodikas

By VILLA LKV

24.10.2019

Kun sanotaan, että koti on kodikas, mitä se oikein tarkoittaa? Hyvä kysymys, mutta me emme ainakaan uskalla ottaa kantaa tähän sen tarkemmin 😉 Se mikä on varmaa, kodikkuudelle ei voi asettaa sen tarkempaa määritettä, sana kodikas, kun voi merkitä meille kaikille täysin eri asioita.

Meidän mielestä tämän postauksen kotia voi hyvillä mielin kutsua kodikkaaksi. Asunnon kaikki pinnat on päivitetty ja keittiö sekä pesuhuone uusittu vaalein ja ajattomin sävyin. Heti sisään astuessasi voit aistia kuinka kaikki materiaali- ja kalustevalinnat on tehty tarkoin ja mikä tärkeintä, laadusta tinkimättä. Meidän fiiliksiin vaikuttaa toki moni muukin asia kuin tehty remontti, kuten hyvällä ja rohkealla maulla valitut tapetit, käytännöllisen ja mukavan näköiset kalusteet, viherkastit ja toki kaikki muutkin pienet yksityiskohdat. Aihiokin on tietty mitä parhain, vanha täystiilitalo näyttävine ikkunaruutuineen ja puisine väliovineen. Toimii, muuta ei voi sanoa 🙂 Btw, näitä kivoja kivitaloja löytyy Tampereen Kalevasta, tutustu tarkemmin ja ihastu.

VILLA LKV

Asuntounelmia | Unelma-asuntoja

Asunto sijaitsee yhtiössä nimeltä Asunto Oy Teiskontie 11-13. Se on hyvin hoidettu taloyhtiö Teiskontiellä, joka sijoittuu loistavien kulkuyhteyksien ääreen Tampereen Kalevaan. Tarvittavia huoltoja ja isompia korjauksia on suoritettu ajallaan ja tämän vuoksi taloyhtiö toimiikin erinomaisena kunnossapidon malliesimerkkinä.

Kaleva on mukavan vehreä ja rauhallinen asuinalue, josta löytyy kattavasti erilaisia palveluita. Aluetta ja sen lähimaastoa koristaa useat viihtyisät puistoalueet. Keskustan palveluiden äärelle on varsin lyhyt matka ja julkiset yhteydet toimivat jo nyt erinomaisesti. Eikä hetkeäkään, kun Teiskontietä pitkin porhaltaa myös kauan odotettu ratikka.

JAA:

MIKÄ BLOGI?

Blogia ylläpitää kiinteistönvälitysliike VILLA LKV. Esittelemme blogissa erilaisia ja mielenkiintoisia meille myyntiin tulleita kohteita. Kiinnostuitko palvelustamme? Tutustu meihin tarkemmin :)

Varaa maksuton arviokäynti

© VILLA OY LKV

p. 010 279 9655

[email protected]

Mustanlahdenkatu 17, 33210 Tampere