Koti kuin Tanskan saaristosta

Omakotitalo, 4h+k+s+aula sekä lasikuisti, n. 140 m2

Nokia, Siuro, Kiuaskatu

Rakennusvuosi 1937

Koti kuin suoraan Tanskan saaristosta

Kun ihminen ihastuu, sydän ottaa vallan ja sitten se on menoa ? Mistäs täällä nyt oikein höpötetään? Lähes kaikkihan meistä tietää miltä tuntuu, kun sydän määrää tahdin. Lukijana ajatuksesi on varmasti luokkaa:

”jos nyt suutari kuitenkin pysyisi lestissään ja keskittyisi niihin asuntoihin”

Mutta hei, niin pysymmekin ? Puhumme asuntoihastuksesta! Sanontahan kuuluu, että asuntokauppa on suurimmilta osin tunnekauppaa. Valveutunut ostaja toki ymmärtää, että myös monen muun seikan tulisi vaikuttaa ostopäätökseen, mutta aina se ei ole niin yksinkertaista.

Jokainen, joka on asunut kodissa, johon on aikanaan ihastunut, ymmärtänee mistä puhumme. Kun joku asunto vie sydämen mennessään, monesti sitä unohtaa tarkastella onko ostos muuten ok, kuten onko rakennus kunnossa, onko sijoitus turvattu jne.

Tällä kertaa tarjoamme teille mahdollisuuden menettää sydämen tälle ihastuttavalle kodille, joka tarjoaa silmäkarkin lisäksi myös lukuisia eri perusteita toimiakseen erinomaisena ostoksena. Tätä noin vuonna 1937 rakennettua kotia on pidetty niin hyvänä, että tällä kertaa ei ole väliksi, vaikka antaisit ainoastaan sydämelle päätösvallan. Kyseistä koti on remontoitu näyttävästi saaristolaistanskalaiseen tyyliin vanhaa kunnioittaen ja osin alkuperäistä säilyttäen. Kodin tunnelma on rento, ihanan lämmin ja jotenkin niin kiireetön. Kun vaadit kodiltasi lämmintä tunnelmaa ja persoonallisen viehättävää pohjaratkaisua, on tämä Saunakylän satumainen talo juuri sinua varten.

Edellä esitelty koti on yksi meille myyntiin tulleista kohteista. Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen → TÄÄLTÄ ←

Alta löydän kuvat, ole hyvä ja menetä sydämesi ♥

Eteinen (taustalla avautuu ihastuttava lasikuisti)
Astuessanne sisään tähän ihastuttavaan kotiin, kiinnittyy huomionne kauniisiin lauta lattioihin sekä rauhalliseen kodikkuuteen
Lasikuisti tarjoaa monta eri käyttömahdollisuutta. Nykyisellä asukkaalla se toimii ruokailutilana. Kuistila kelpaa nauttia vuodenajasta riippuen erilaisista puisto maisemista.

Lasikuistin ja eteisen välittömässä läheisyydessä on kodin keittiö. Eteiselle käytännöllinen harmaa lattiasävy muuttuu keittiössä raikkaan valkoiseksi.
Myös keittiön koko mahdollistaa ruokailun keittiön puolella.
Luonnonvaloa keittiöön kulkeutuu kolmesta eri ilmansuunnasta ja se kulkeutuu sen vaaleita pintoja pitkin viimeiseenkin nurkkaan asti 🙂
Katon valaisin ja seinätaulu sopivat yhteen kuin nenä päähän ja viimeistelevät tämän tyylikkään tilan.
Keittiön suunnittelussa on otettu huomioon talon ikä ja asunnossa vallitseva fiilis, lopputulos on kaunista katseltavaa.
Keittiön välittömässä yhteydessä on kodin olohuone. Vaalea lattiaväri jatkuu myös olohuoneen puolelle yhdistäen näitä kahta tilaa.
Tässä olohuoneessa ei voi kuin viihtyä. Olohuoneen ikkunasta avautuu kaunis järvinäköala.
Oi tätä lattiaa, sydän vallan sulaa

Lämpöä ja tunnelmaa tilaan tarjoilee alkuperäinen tulisija

Olohuoneen vierestä löytyy yksi kodin makuuhuoneista (yhteensä makkareita 3kpl, loput 2kpl yläkerrassa)

Onneksi rakennuksen vanhat puuovet on säästetty ja kunnostettu asianmukaisesti
Alakerran makuuhuone sopisi hyvin aikuisten päämakkariksi, koska sieltä on kulku kodinhoitotilaan (kulku tilaan kuvan ovesta)
Kodinhoitohuone, jonka yhteydessä pesutila, sauna ja wc

…ja takaisin eteiseen, josta kulku yläkertaan
Noustessa yläkertaan ensimmäisenä saavutaan aulatilaan, joka toimii hyvin vaikka tv-huoneena. Tilasta on kulku yläkerran parvekkeelle

Parvekkeelta avautuu maisema saunakylään

Yläkerran makuuhuoneet x2 ovat varsin hyvän kokoisia

Yläkerran wc/suihku
Vanha talo on saneerattu upeasti myös ulkoa.
Talon suojaisalla ja vehreällä pihamaalla viihtyy jokainen ja vaihtuvat vuodenajat luovat näkymästä aina omalla tapaa ihastuttavan ja erilaisen. Isolle terassille paistaa aurinko liki koko päivän ja ilta-auringosta voi nauttia yläkerran pikkuparvekkeella.

Terassilla kelpaa viettää taas tulevia kesäpäiviä 😉

Oven takaa löytyy lämmintä kellaritilaa.
Tällä ihastuttavalla rinnetontilla riittää paljon eri mahdollisuuksia pihatöistä nauttiville. Puutarhassa on jo valmiiksi omena-, luumu- ja kirsikkapuita sekä erilaisia marjapensaita

Asuinalue on rauhallinen, turvallinen ja viihtyisä. Paljon ulkoilumahdollisuuksia metsissä sekä vesillä. Lähikoulu ja päiväkoti ovat lyhyen matkan päässä. Lisäksi kiinteistöön sisältyy laiturin käyttöoikeus.

Koska ollaan saunakylässä, tarkoittaa tämä sitä, että jokaiseen taloon ollaan aikanaan rakennettu erillinen saunarakennus. Tällä kiinteistöllä sauna on edelleen olemassa, toki pientä kunnostusta vailla. Löylyistä toki pääsee nauttimaan nytkin nykyisessä tilassa. Löylyt ovat kuulemma lyömättömät 😉
Asuinaluetta tosiaan kutsutaan virallisesti Saunakyläksi. Nimi viestii kylän taloista, jokaiselle on ainakin alunalkujaan kuulunut oma saunarakennus. Tässä tapauksessa alkuperäinen sauna on säästynyt ja tarjoaa edelleen asukkailleen pehmeät löylyt.

Jaa artikkeli:

JAA:

Voiko tämän kohteen ostaa?

VILLA LKV esittelee blogissa erilaisia myyntiin tulleita kohteita.

Mikäli kohde on edelleen myynnissä, löydät sen myynissä sivulta.