Koti linnasta

 

  • Kerrostalo, 1h+k, 43,7 m2
  • Rakennusvuosi 1930
  • Tampere, Tammela
  • Itsenäisyydenkatu 10

 

…tarkemmin sanottuna, koti Lähteenlinnasta 🙂

 

Tämä ihastuttava, kaunis ja hyväkuntoinen koti sijaitsee suositulla asuinalueella Tampereen Tammelassa. Se on remontoitu vanhaa kunnioittaen säästäen mm. alkuperäiset ja kauniit puuovet. Hyvä niin, sillä niitä ei juurikaan saa enää mistään ♥ Tämä muutenkin hyvänä pidetty koti tarjoaa avaran ja valoisan pohjaratkaisun ja sen vaaleapintainen sisustus luo mukavasti tilantuntua. Kivan lisän asumiseen luo 1930 luvulle hyvinkin tyypillinen ja näyttävä huonekorkeus sekä syvät ikkunalaudat kauniine ruutuineen.

 

Asunto sijaitsee arvostetussa As Oy Lähteenlinnassa, viihtyisän Sorsapuiston kupeessa. Mallikkaasti hoidettu ja 1930 valmistunut tiilitalo on yksi Tammelan tunnetuimpia maamerkkejä. Tässä ihastuttavassa kodissa yhdistyy rauhallinen, mutta silti erittäin keskeinen sijainti. Kaikki keskustan palvelut ja viihdykkeet löytyvät käden ulottuvilta, myös ratikkalinja tulee kulkemaan vieressä.

 

Asunto sopii erinomaisesti moneen eri käyttötarkoitukseen; ensiasunnon ostajalle, yksin asujalle ja pariskunnille ja sijoittajalle. Sijainti on loistava myös opiskelijoille (lukuisat koulut ovat lähellä, mm. yliopistolle matkaa vain 500 m).

 

Kurkkaa sisään ja ihastu 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edellä esitelty koti on yksi meille myyntiin tulleista kohteista. Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen → TÄÄLTÄ 

 


 

TILAA UUTISKIRJEEMME

Emme turhia spämmää 🙂 Uutiskirjeen tilaajana saat mm. tiedon uusista blogipostauksista ja hyödyllistä tietoa asuntokaupan kuulumisista.

 

 

 

JAA artikkeli: