Krista Lepistö

Asunnon myynti ja vuokraus

Asunnon myynti ja vuokraus.

Krista on työskennellyt Villassa yrityksen ovien avaamisesta alkaen. Alkuun asiakaspalvelussa sekä toimistovastaavana. Nykyisin Krista toimii asunnon myynnin ja vuokraamisen parissa. *Vaikka kokemusta ja osaamista on kertynyt menneiden vuosien aikana, suorittaa Krista parhaillaan työn ohella kiinteistönvälittäjän ammattitutkintoa-KiAT, yrityksen laatuvaatimusten mukaisesti.

Mikäli kaipaat energistä ja tehokasta myyjää, ole yhteydessä Kristaan.

Arviokäynti

olet jo näin lähellä onnistunutta asuntokauppaa

15%

Koska olet päätynyt minun sivulle, olet jo nyt lähempänä onnistunutta asuntokauppaa kuin uskotkaan. Viedään siis työ loppuun, 100% onnistuneet asuntokaupat saavutetaan ennen kuin huomaatkaan.

Kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille. Arviokäynnillä kerron palvelustamme ja teemme kodin myyntisuunnitelman. Samalla käynnillä saatte minulta myös välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen on ilmainen ja se ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Arviokäynnin varaat helpoiten alla olevalla yhteydenottokaavakkeella. Täytä kaavake ja lähetä, niin me olen viipymättä yhteydessä teihin.

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
VILLA OY LKV:n henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/rekisteriseloste