Krista Lepistö

Kiinteistönvälitysalan Ammatitutkinto
KiAT

Puhelin:
040 768 4995

S-posti:
[email protected]

Henkilöstä:
Krista on työskennellyt Villassa yrityksen ovien avaamisesta alkaen. Alkuun hän vastasi yrityksen asiakaspalvelusta ja sittemmin hän siirtyi vastaamaan vuokrakohteista. Nykyisin Krista toimii asuntojen myyjänä ja vastaa samalla edelleen vuokrakohteista.

Kristasta on kouliintunut vuosien varrella alan ammattilainen. Hän on suorittanut välitystyön ohella myös kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon, KiAT yrityksen laatuvaatimusten mukaisesti.

Krista saa jatkuvasti hyvää palautetta aurinkoisesta palvelualttiudestaan ja hänen ammattiosaaminen on myös erinomaisella tasolla. Mikäli kaipaat energistä ja tehokasta myyjää, ole yhteydessä Kristaan.

Referenssit

Lue mitä asiakkaat sanovat.

Tee Kristan kanssa onnistuneet asuntokaupat

Kutsu hänet maksuttomalle arviokäynnille.

Arviokäynnillä hän kertoo Teille palvelustamme ja samalla käynnillä saatte myös välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
VILLA OY LKV:n tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/tietosuojaseloste/