fbpx

Kyläojankatu 11-13

Kiinteistömuotoinen paritalo

Miten olisi

uusi ja upea

Tarjolla uusia ja näyttäviä paritaloasuntoja Tampereen Messukylässä. Tämä varsin näyttävä kokonaisuus käsittää 3 tonttia, jonka myötä 3 paritaloa ja näin ollen 6 samankokoista asuntoa. Tässä laadukkaasti varustellussa kodissa on kaikkea, mitä tämän päivän asunnoilta vaaditaan: kestävät materiaalit ja koneet, avaruutta, tilantuntua sekä isojen ikkunoiden ansiosta luonnon omaa valoa. Asuinneliöitä on 4h ratkaisuun sopivasti ja tämän ansiosta kodin pohjaratkaisusta on saatu luotua onnistunein. Huomiota on erityisesti kiinnitetty olohuoneen/keittiön yhtenäiseen ja avaraan fiilikseen.

Kaunis arkkitehtuuri

Skandinaavisen raikas

Talon ulkoinen arkkitehtuuri on kaunista katsottavaa. Ajattoman, linjakkaan ja skandinaavisen ilmeensä myötä se tulee kestämään katseita nyt ja tulevaisuudessa. Tekniset ominaisuudet ovat tätä päivää eikä mistään materiaalivalinnoista ole tingitty. Nykytekniikan ansiosta asuminen on helppoa sekä vaivatonta ja myös käyttökulut saadaan pysymään kurissa. Lämmitys on toteutettu Suomen olosuhteita ajatellen parhaalla mahdollisella tavalla, vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Talon pihamaalla riittää tilaa lapsiperheen tai muuten vaan tilaa kaipaavan tarpeisiin. Takapihan terassilla pystyt mukavasti jatkamaan grillikautta pitkälle syksyyn ja yläkerran hulppealla parvekkeella voit käydä jäähdyttelemässä saunalöylyjen lomassa. Asfaltoidulla etupihalla paikoitat vaivatta perheen kaikki menopelit. Kerrottavaa ja ihasteltavaa riittää, vaikka kuinka ja paljon, mutta on ehdottomasti parempi itse kokea kohde paikan päällä.

Tutustu ja ihastu

Asuntojen valokuvat voivat poiketa myynnissä olevasta kohteesta, esim. olemalla peilikuvia. Myös pintamateriaaleissa ja kalusteissa voi olla eroja. Varmistahan tarkat tiedot myytävän asunnon yksilöidystä esitteestä.

Hankkeen mahdolliset vapaana olevat asunnot tarkempine tietoineen ja hintoineen löytyvät myyntikohteet-sivulta

asuntounelmia | unelma-asuntoja

Mietitkö kotisi myyntiä?