Laadusta tinkimättä

Kukapa tässä ei asuisi

Kyseessä on kaunis ja hyväkuntoinen koti ja kaiken lisäksi se sijaitsee paraatipaikalla Tampereen keskustassa. 

Tässä kodissa on sitä jotain; avaruutta, luonnonvaloa ja laadukkaita sekä näyttäviä materiaalivalintoja. Astuessasi sisään kiinnittyy huomionne kodin avaraan fiilikseen, toiminnalliseen keittiön saarekkeeseen sekä näyttäviin ikkunaruutuihin syvine ikkunalautoineen. 

Asunnon remontti on toteutettu varsin hyvällä maulla ja mikä tärkeintä laadusta tinkimättä. Kyseessä ei ole ollut pelkkä pintasilaus, vaan toteutettu remontti on ylettynyt pintaakin syvemmälle. Remontissa on muistettu kunnioittaa myös rakennuksen ikää ja näin ollen mm. vanhat puiset väliovet on säästetty ja entisöity koristamaan tätä ihastuttavaa kotia. 

Vastaavia kohteita on tarjolla erittäin harvoin, joten tutustu tarkemmin ja ihastu. 

Kaunista ja laadukasta keittiötä koristaa tammitasoinen saareke, jossa paljon säilytystilaa ja tilaa vähintään kuudelle ruokailijalle (tasoon upotettuna Savo pistorasia). Keittiön kodinkoneina: uuni pyrolyysi-toiminnolla, induktioliesi, liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, integroitu astianpesukone, integroitu jääkaappipakastin. Valaistus himmennettävin led-valoin + omilla kytkimillä saarekevalo, työtasovalo led-nauhalla ja saarekkeessa olevassa vitriinissä oma valo.

Olohuoneessa on mukavasti tilaa kaikille tarvittaville kalusteille. Olohuone ja keittiö on asunnossa tehdyn remontin myötä yhtenäistä avointa tilaa ja valoa sinne tulvii kauniista ikkunaruuduista. Ikkunoita koristamassa syvät ikkunalaudat. Olohuoneen yhteydessä makuualkovi. Olohuoneessa 2 led-valoryhmää katossa, jotka molemmat himmennettävät. Lisäksi muutamia pistorasioita katon rajassa esim. sisustusvaloille, jotka toimivat kytkimillä.

Sijainti on mitä keskeisin, mutta kuitenkin mukavan rauhallinen. Uusi kauppakeskus Ratina toi kaikki tarvittavat palvelut entistä lähemmäksi, myös Koskikeskus on ihan naapurissa. Asunnolta on mukavan lyhyt kävelymatka mm. rautatieasemalle ja muihin keskustan palveluihin, bussiasema on tien toisella puolella.

Raikkaan valkoista pesuhuonetta koristaa sadesuihku ja kaunis luonnonkivilattia. Lattiassa on kestävä epoksi saumausaine, jota käytetään mm. julkisten tilojen saumaamiseen. Valot 3-kytkimellä. Himmennys led-kattovaloille, peilikaappi allasvalolla ja kuituvalot valaisemassa suihkuseinän lokeroita.

Historiallinen vuonna 1927 rakennettu vankka tiilitalo sijaitsee keskeisellä alueella kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Asunto Oy Hatanpäänvaltatie 12 on mallikkaasti hoidettu ja arvostettu taloyhtiö, jossa yhtiön osakkaat ovat ajallaan huolehtineet tarvittavien kunnostustöiden teettämisestä ja tämän vuoksi rakennus voi laajemmin tarkasteltuna varsin hyvin. Menneitä kunnostuksia summaten, remonteista tärkein eli putkistosaneeraus on jo taakse jäänyttä elämää. 

Taloyhtiöön avattiin juuri viihtyisä ja tunnelmallinen viiniravintola, josta saa myös pientä maukasta purtavaa 😉

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Kopio_-kiva-kohde-vai-mitä_-1.png
ILMOITUS
JAA:

Voiko tämän kohteen ostaa?

VILLA LKV esittelee blogissa erilaisia myyntiin tulleita kohteita.

Mikäli kohde on edelleen myynnissä, löydät sen myynissä sivulta.

Kiva kohde ja upeat kuvat?

Haluaisitko esitellä oman kotisi meidän blogissa?

Varaa ilmainen arviokäynti ja keskustellaan lisää kotisi myynnistä.

010 279 9655
[email protected]

Mustanlahdenkatu 17
33210 Tampere

© VILLA LKV