Mustavalkoinen unelma


Mitäs jos asuisit ehkäpä Tampereen parhaalla paikalla ihastellen kaunista kansallismaisemaa?

Nyt siihen tarjoutuisi mahdollisuus, kun tämä henkeäsalpaavan kaunis koti vapautuu seuraavalle asukkaalle.

Tässä ylimmän kerroksen kulma-asunnossa taitaa olla kaikkea mitä tämän päivän keskusta-asumiselta voidaan toivoa. Se on kokenut kattavan remontin myötä melkoisen muodonmuutoksen ja lopputulos on kerrassaan kaunista katsottavaa. Kauneus ei ole vain pintapuolista, vaan se ulottuu myös pintaakin syvemmälle, sillä remontin myötä asuntoon on kelpuutettu vain laadukkaita kalusteita, koneita ja pintamateriaaleja.

Kodin ehdoton katseenvangitsija on musta minimalistisen upea keittiö. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtä ja samaa avointa tilaa, tämä jos mikä luo sitä paljon toivottua avaruutta ja tilantuntua.

Tutustu tarkemmin ja ihastu. 

Asukkaana saat nauttia poikkeuksellisen kauniista Tammerkosken maisemista ja alueen palveluista. Viereinen Koskipuisto tarjoaa mahdollisuuden piipahtaa piknikille ja lapsiperheitä ajatellen, Tampereen suosituin leikkipuisto löytyy kivenheiton päästä. Muista palveluista ei taida olla tarvetta mainita, sillä kaikki keskustan palvelut avautuvat jo ulko-ovelta. 

Makuuhuoneet ovat varsin mukavan kokoisia ja isoin huoneista olisi tarvittaessa jaettavissa kahdeksi erilliseksi makuuhuoneeksi.

Kiinteistö Oy Koskipuistonkulma on pitkän historian omaava ja hyvin hoidettu taloyhtiö. Mikä tärkeintä, taloyhtiö omistaa palan tamperelaista maa-aluetta, joten rakennus sijaitsee turvallisesti omalla tontilla. Taloyhtiössä toteutetuista isoimmista remonteista mainittakoon LVIS (putkiremontti), joka toteutettiin pois alta jo vuonna 2010-11. 

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Kopio_-kiva-kohde-vai-mitä_-1.png
ILMOITUS
JAA:

Voiko tämän kohteen ostaa?

VILLA LKV esittelee blogissa erilaisia myyntiin tulleita kohteita.

Mikäli kohde on edelleen myynnissä, löydät sen myynissä sivulta.