Mökki tai huvila tupa+sauna

Vuorenmäentie 43, Tottijärvi, Nokia

Hinta
149 000 €

Koko
-

Vuosi
1956

VILLA LKV – Asuntounelmia | Unelma-asuntoja

Upea rantatontti Nokialla Tottijärvellä, Pyhäjärven rannassa.

Tila on jylhä ja näyttävä rinnekokonaisuus. Tilan pinta-ala 5300m2, jossa rantaviivaa on n. 25 m. Rinnetontin rannan tuntumassa on noin 1950-luvulla rakennettu saunatupa, joka on remontoitu 2010.

Rantasauna ja tupa on aikoinaan rakennettu lähelle järveä ja se sijoittuukin tontille mukavasti, pääset nauttimaan auringosta heti aamun ensisäteistä pitkälle iltapäivään. Sijainti Nokian Tottijärvellä, arvokkaan, monimuotoisen isoon vesistöön kuuluvan järven rannalla.

Alueella on myös poikkeusluvalla vakituiseen asumiseen tarkoitettuja kiinteistöjä, joihin Nokian kaupunki on suhtautunut varsin myönteisesti.

Tampereen keskustaan matkaa vain alle 30 km (noin 25min autolla) ja Nokian palvelut noin 15 minuutin ajomatkan päässä.

Tutustu tarkemmin ja ihastu.

VIERAILU KOHTEESSA:
Myynnistä ja esittelystä vastaa VILLA LKV. Ota yhteyttä ja sovitaan esittelyaika.

Ohjeita esittelyyn tulevalle:
Muistathan ylläpitää hyvää käsihygieniaa ja vältät lähikontaktia muiden asiakkaiden kanssa. Mikäli koet, että teillä tai jollakin perheenjäsenellä on flunssan oireita, peruthan viipymättä varaamasi esittelyn.

Kiitos 🙂

JAA:

Yhteystiedot
Katja Risku

Kohdenumero20139179
Sijainti
  • Tottijärvi
  • Vuorenmäentie 43
  • 37310
  • Nokia
TyyppiMökki tai huvila
OmistusmuotoOma
HuoneistoselitelmäTupa+sauna
Lisätietoja pinta-alastaSaunatuvan ulkoseinien mitat noin 3,5m x 7m
Rakennusvuosi (päättynyt)1956
Käyttöönottovuosi1956
VapautuminenHeti

Velaton hinta149 000 €
Myyntihinta149 000 €
Lisätietoja maksuistaLamminperän yksityistien vuosimaksu 2020, 50,95 euroa. Sis perusmaksun 20 euroa ja tonnikilometrimäärän 30,95 euroa.

Sauna
  • oma sauna
YleiskuntoHyvä

Asunnon tilat ja materiaalit
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
  • Harja
  • Huopa

Kiinteistötunnus/laitostunnus536-443-1-1542
Kortteli/kiinteistön nimiLINJALA
Tontin pinta-ala5300 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaRakennusoikeutta on yhdelle enintään 100 k-m² suuruiselle loma-asunnolle, enintään 25 k-m² suuruiselle saunalle sekä kahdelle talousrakennukselle, joiden yhteenlaskettu kerrosala on enintään 20 k-m². Yhteensä siis 145 k-m².
Lisätietoa kaavoituksestaKiinteistö on ranta-alueiden osayleiskaavassa RA-aluetta (ja osin myös M-aluetta). RA-alue on varattu omarantaisille loma-asunnoille. Jos kiinteistöllä aikoo esimerkiksi asua ympärivuotisesti, niin silloin tarvitaan poikkeamislupa. Nokian kaupungin maapoliittisen ohjelman mukaan loma-asuntojen muuttamiseen vakituisiksi asunnoiksi suhtaudutaan myönteisesti, jos rakennuksen ja rakennuspaikan on mahdollista täyttää kaikki ympärivuotiselle asumiselle asetettavat vaatimukset eikä hanke poikkea oleellisesti lähialueen maankäytöstä.