Vapaa-ajan tontti

Vuorenmäentie 43, Tottijärvi, Nokia

Hinta
149 000 €

Koko
-

Vuosi
-

VILLA LKV – Asuntounelmia | Unelma-asuntoja

Upea rantatontti Nokialla Tottijärvellä, Pyhäjärven rannassa.

Tila on jylhä ja näyttävä rinnekokonaisuus. Tilan pinta-ala 5300m2, jossa rantaviivaa on n. 25 m. Rinnetontin rannan tuntumassa on noin 1950-luvulla rakennettu saunatupa, joka on remontoitu 2010.

Rantasauna on aikoinaan rakennettu lähelle järveä ja se sijoittuukin tontille mukavasti, pääset nauttimaan auringosta heti aamun ensisäteistä pitkälle iltapäivään. Sijainti Nokian Tottijärvellä, arvokkaan, monimuotoisen isoon vesistöön kuuluvan järven rannalla.

Alueella on myös poikkeusluvalla vakituiseen asumiseen tarkoitettuja kiinteistöjä, joihin Nokian kaupunki on suhtautunut varsin myönteisesti.

Tampereen keskustaan matkaa vain alle 30 km (noin 25min autolla) ja Nokian palvelut noin 15 minuutin ajomatkan päässä.

Tutustu tarkemmin ja ihastu.

VILLA LKV – Asuntounelmia | Unelma-asuntoja

VIERAILU KOHTEESSA:
Myynnistä ja esittelystä vastaa VILLA LKV. Ota yhteyttä ja sovitaan esittelyaika.

Ohjeita esittelyyn tulevalle:
Muistathan ylläpitää hyvää käsihygieniaa ja vältät lähikontaktia muiden asiakkaiden kanssa. Mikäli koet, että teillä tai jollakin perheenjäsenellä on flunssan oireita, peruthan viipymättä varaamasi esittelyn.

Kiitos 🙂

JAA:

Yhteystiedot
Katja Risku

Kohdenumero9591985
Sijainti
  • Tottijärvi
  • Vuorenmäentie 43
  • 37310
  • Nokia
TyyppiVapaa-ajan tontti
VapautuminenHeti

Velaton hinta149 000 €
Myyntihinta149 000 €
Lisätietoja maksuistaLamminperän yksityistien vuosimaksu 2020, 50,95 euroa. Sis perusmaksun 20 euroa ja tonnikilometrimäärän 30,95 euroa.

Kiinteistötunnus/laitostunnus536-443-1-1542
Kortteli/kiinteistön nimiLINJALA
Tontin pinta-ala5300 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaRakennusoikeutta on yhdelle enintään 100 k-m² suuruiselle loma-asunnolle, enintään 25 k-m² suuruiselle saunalle sekä kahdelle talousrakennukselle, joiden yhteenlaskettu kerrosala on enintään 20 k-m². Yhteensä siis 145 k-m².
Lisätietoa kaavoituksestaKiinteistö on ranta-alueiden osayleiskaavassa RA-aluetta (ja osin myös M-aluetta). RA-alue on varattu omarantaisille loma-asunnoille. Jos kiinteistöllä aikoo esimerkiksi asua ympärivuotisesti, niin silloin tarvitaan poikkeamislupa. Nokian kaupungin maapoliittisen ohjelman mukaan loma-asuntojen muuttamiseen vakituisiksi asunnoiksi suhtaudutaan myönteisesti, jos rakennuksen ja rakennuspaikan on mahdollista täyttää kaikki ympärivuotiselle asumiselle asetettavat vaatimukset eikä hanke poikkea oleellisesti lähialueen maankäytöstä.