Omakotitalotontti

Muurainkorventie 17 B, Kirkonseutu, Ylöjärvi

Hinta
99 000 €

Koko
-

Vuosi
-

VILLA LKV – Asuntounelmia | Unelma-asuntoja

Haaveissa rakentaminen? Tässä on tilaisuutesi toteuttaa unelmasi. Tarjolla on omakotitalon rakennuspaikka suunnitelmineen viihtyisältä ja suositulta asuinalueelta. Kyseessä on hyvä projekti niin omaan käyttöön, tai vaikkapa rakennusliikkeelle myyntikohteeksi.

Rakennuspaikka sijaitsee omalla tontilla, jota hallitaan yhdessä naapuritalon (tontin osa A) kanssa hallinnanjakosopimuksella. Tämän myytävän kohteen hallittava alue (tontin osa B) ja rakennuksien rakennuspaikka on merkitty asemakaavakuvaan (katso valokuvat).
Olemassa olevan rakennusluvan päätöksen myötä, tontille saa rakentaa asuinrakennuksen kooltaan 98 m2 (128 m2), joka käsittää: avokeittiö/olohuone + 2x makuuhuone + vaatehuone, joka soveltuu myös työtilaksi tai vieras/lasten käyttöön + autokatos ym. (katso valokuvat).

Kyllä, aikaa vievät alustavat suunnitelmat ja lupahakemukset on jo suoritettu, joten tästä ostajan on helppo jatkaa kohti viimeisiä hienosäätöjä sekä rakentamista. Rakennuksen onnistuneesta suunnittelutyöstä vastaa yhdessä myyjä sekä Evesa-talot. Evesa-talot toteuttavat mielellään tämän projektin loppuun tulevan omistajan kanssa, mutta toki ostaja voi myös hakea uusia lupia. Valmiina on ja kauppaan sisältyy mm:
– tontin hallinnanjakosopimus
– pohjalausunto
– suunnitelmat rakennuksesta
– energiaselvitys
-päätös rakennusluvasta

Rakennuspaikka sijaitsee vehreällä asuinalueella, joka tunnetaan rauhallisena rivi- ja omakotitaloalueena. Palvelut pelaavat moitteetta, sillä sopivan matkan päästä löytyy niin kauppakeskus Elo, S-kauppa kuin myös Ylöjärven keskustan palvelut. Lapsiperheitä ajatellen, sopivan kävelymatkan etäisyydeltä löytyy niin päiväkodit kuin myös koulut.

Vastaavia tilaisuuksia on tarjolla harvemmin, joten tutustu tarkemmin ja ihastu.

VIERAILU KOHTEESSA:
Kohteen esittelystä vastaa VILLA LKV – Esittelyajan varaat ottamalla yhteyttä suoraan kohteen välittäjään tai jättämällä yhteydenottopyynnön.

JAA:

Yhteystiedot
Jaakko Puisto

Kohdenumero20727603
Sijainti
  • Kirkonseutu
  • Muurainkorventie 17 B
  • 33470
  • Ylöjärvi
TyyppiOmakotitalotontti
OmistusmuotoOma
VapautuminenHeti

Velaton hinta99 000 €
Myyntihinta99 000 €
Lisätietoja maksuistaKumpikin osapuoli (A ja B) vastaa vakuutuksista ja veroista oman hallintaosuutensa osalta. Osapuolet sitoutuvat huolehtimaan osuuksiensa täysimääräisestä vakuutuksesta ja sen voimassapitämisestä. Kumpikin tekevät omat sopimuksensa sekä vastaavat omiin kiinteistöihinsä kohdistuvista vesi-, jäte-, nuohous-, yms. maksuista sekä sähkönkulutuksistaan. Kiinteistövero maksetaan, maapohjan ja rakennuksien omistuksien suhteissa, yhdessä.

YleiskuntoEi luokiteltu
EnergialuokkaB2018

Kiinteistötunnus/laitostunnus980-428-1-270
Kortteli/kiinteistön nimiKatajarinne
EnergialuokkaB2018
Tontin pinta-ala1976 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaRakennuslupa: Asuinrakennuksen 98 m² (128 m²) rakentaminen / Talousrakennuksen purkaminen
Lisätietoa kaavoituksestaYlöjärven kaupunki | [email protected] | 03 565 30 000