fbpx
VILLA LKV

Blogissa esittelemme uudis- ja päivän kohteet sekä käsittelemme ajankohtaisia aiheita.

Näyttävä loft ja pala historiaa

Kerrostalo, 2h+k+s+parvi, 82 m2
Tampere, Lapinniemi
Lapinniemenranta 12, 33180 Tampere

Miltä mahtaa näyttää historiallisen arvotalon uniikki koti, jota koristaa toinen toistaan kauniimmat yksityiskohdat sekä näyttävät ja laadukkaat materiaalivalinnat? Upealta, sen voimme sinulle lukijana luvata.

Astuessanne sisään tähän ihastuttavaan kotiin, kiinnittyy ensimmäisenä huomionne varsin näyttäviin ikkunoihin ja niistä asuntoon tulvivaan valon määrään. Eikä epäilystäkään, etteikö tämän loft-henkisen kodin hulppea huonekorkeus varastaisi sydäntäsi. Kokonaisuus on remontoitu rakennusta kunnioittaen, mutta siihen on kuitenkin tuotu tarvittavaa nykypäivän tekniikkaa, kalusteita sekä materiaaleja. Koska asunnossa riittää huonekorkeutta, on oleskelutilojen ylle ollut mahdollista rakentaa tilava parvi. Parvi onkin kokenut täyden uudistuksen vankkoine rakenteineen. Tämän myötä parvelle on saatu huomattavasti enemmän käytännöllistä oleskelu- ja käyttötilaa sekä myös kodin toinen wc.


Kyseinen kohde julkaistiin myyntiin viikonloppua kohden ja kyseisen viikonlopun aikana se oli jo myyty. Ei ihme, sillä vastaavia kohteita vapautuu harvoin, joten moni ostajaehdokas oli valveilla ja toimi heti. Harmiksemme, vain yksi voi kohteen ostaa omakseen.


Itse rakennus, maineikas ja näyttävä Lapinniemen Puuvillatehdas valmistui Näsijärven rantamaisemiin vuonna 1899. Tehdasrakennuksessa valmistettiin alkuvuosina lankaa sekä kangasta ja parhaimmillaan tehdas työllisti yli 1200 Tamperelaista. Asuinkäyttöön tätä upeaa ja historiallisesti merkittävää taloa alettiin saneerata vuonna 1987. Nykyisin samassa rakennuksessa palvelee myös Lapinniemen kylpylä.

Sijainti on mitä loistavin ja veneilijöitä sekä ulkona liikkujia ajatellen ihanteellisin. Täällä asuessa saat nauttia mm. Näsijärven välittömästä läheisyydestä, upeista maisemista sekä kylpylän palveluista. Lähellä myös Rauhaniemen ja Kaupin palvelut ja ulkoilumaastot, eikä myöskään keskustaan kävele kuin hetken.

JAA:
Lisää artikkeleita
Päivän kohde

Niemenrannan upea omakotitalo

Neliöt 143 m2 Selitelmä 5h+k+s valmistunut 2009 Tämä näyttävä ja ajattoman kaunis omakotitalo sijoittuu omalle tontille uudelle ja viihtyisälle Niemenrannan asuinalueelle. Kodin asumismukavuuden takaa ennen

Lue lisää
Uudiskohde

As Oy Nokian Revontulenkatu 18

Paritalo 2 kpl uusia paritaloasuntoja Nokian Harjuniittyyn. Huoneluku: 4h+k+s+autotalli. Valmistuminen 2022 kevät/kesä. Asunto A 118,9 m2 Asunto B 118,9 m2 Kesäksi 2022 uuteen kotiin viihtyisälle

Lue lisää
Päivän kohde

Näyttävä ja valoisa loft

Neliöt 34,5 m2 Selitelmä 1h+kt+parvi valmistunut 2019 Oi mikä herkku onkaan tämä Kaakinmaan loft-koti. Tämä ihastuttava asunto sijaitsee historiallisesti merkittävässä, entisessä Suomen Trikoon tehdasrakennuksessa. Tämä

Lue lisää
Uudiskohde

Lehtotie 2 ja 4

Paritalo 4 kpl uusia muuttovalmiita paritaloasuntoja Ylöjärven Vuorentaustaan. 4h+tupakeittiö. Valmistuminen 2022 kevät. talo 2 A Varattu talo 2 B Varattu Talo 4 A Varattu Talo

Lue lisää

Me olemmeVILLA LKV,  jokaisen laadukasta palvelua ja osaavaa välitystyötä arvostavan ensisijainen valinta. Palvelumme mahdollistaa asiakkaillemme mitä parhaimmat ja onnistuneimmat asuntokaupat.

asuntounelmia | unelma-asuntoja

Mietitkö kotisi myyntiä?