Blogi

Pala Pikku Pariisin idylliä

By VILLA LKV

9.10.2019

Oi kuinka kaunis ja ainutlaatuinen koti löytyykään Pikku-Pariisin idyllisestä miljööstä.

Tampereen yksi ihastuttavin katu on ehdottomasti Ojakatu. Se suorastaan henkii keskieurooppalaista tunnelmaa ja sen ympärille on muodostunut hyvinkin viihtyisä ja rento ilmapiiri. Fiiliksestä vastaa kauniit rakennukset, viihtyisät kahvilat, pikku putiikit, puistot ja tietysti Tammerkosken läheisyys. Nämä ovat asioita, jollaisia et muilta alueilta Tampereella löydä.

Blogipostauksemme tämän kertainen kohde, tämä kerrassaan ihastuttava koti sijaitsee Ojakadulla. Se on kokenut lähivuosien aikana melkoisen muodonmuutoksen ja lopputulos on kerrassaan kaunista katsottavaa. Tämän myötä ajattelimme, että myös muiden kuin asunnon ostajien olisi hyvä kurkata hieman peremmälle. Kodin remontit on suoritettu ammattilaisten toimesta laadukkain materiaalein ajan henkeä kunnioittaen. Neliöitä riittää kaikkiin huoneisiin ja asunnon pohjaratkaisu on avara, kaikin puolin onnistunut sanoisin. Läpitalonasunnon kahteen ilmansuuntaan olevat ikkunat antavat luonnonvalolle mahdollisuuden tulvia sisään yhtiön sisäpihan ja Ojakadun puolelta. Nykystandardeja hulppeampi huonekorkeus lisää mukavasti tilantuntua ja kodikkaan fiiliksen sinetöi paksut ääntä hyvin eristävät tiiliseinät sekä syvät ikkunalaudat kauniine ikkunaruutuineen.

Taloyhtiö, jossa asunto sijaitsee, on arvostettu ja vakavarainen Asunto-osakeyhtiö Tampereen Puistotalo. Juhannuskylän, eli niin sanotun Pikku-Pariisin tunnelmalliselle asuinalueelle sijoittuva taloyhtiö on valmistunut vuonna 1927 ja näin ollen nähnyt erittäin ison osan Tampereen historiaa. Yhtiön kunnosta on huolehdittu erittäin mallikkaasti ja matkanvarrella on suoritettu tarvittavia rakennuksen hyvää kuntoa ylläpitäviä korjauksia ja isompia taloteknisiä uudistuksia.

Rauhallisesta sijainnista huolimatta etäisyys Keskustan sykkeeseen on mukavan lyhyt ja se taittuu helposti jalan. Urbaanista lähimaastosta löytyy, mm. lähikaupat, koulut ja päiväkoti sekä Tammerkosken puisto, jossa myös lapsiperheiden suosima Pikku Kakkosen leikkipuisto. Lyhyt kävelymatka myös Stockmannille ja rautatieasemalle.

Kohteen teille esittelee VILLA LKV – Asuntounelmia | Unelma-asuntoja

Tutustu tarkemmin ja ihastu

Eeva-Liisa Manner asui tässä samassa taloyhtiössä vuodesta 1963. Vieressä, Ojakadun ja Rongankadun risteyksessä sijaitsee myös Mannerin mukaan vuonna 2015 nimetty aukio.

Oi näitä vanhoja, puuvalmisteisia pocket dooreja <3

Mihin ja koska katosivat asuinhuoneita jakavat eteisaulat? Ainakin me Villassa toivomme niiden palaavan osaksi rakentamista, ainakin jossain mittakaavassa 🙂

Omistajien vaatekaapisto sopii aulaan kuin nenä päähän.

Kuten saatoit huomata, myös keittiö on varsin tilava ja sinne mahtuu hyvin isompikin ruokapöytä.

JAA:

MIKÄ BLOGI?

Blogia ylläpitää kiinteistönvälitysliike VILLA LKV. Esittelemme blogissa erilaisia ja mielenkiintoisia meille myyntiin tulleita kohteita. Kiinnostuitko palvelustamme? Tutustu meihin tarkemmin :)

Varaa maksuton arviokäynti

© VILLA OY LKV

p. 010 279 9655

[email protected]

Mustanlahdenkatu 17, 33210 Tampere