Mikäli etsit asiansa osaavaa välittäjää, olet saapunut juuri oikeaan paikkaan.

MYYJÄN PARAS KUMPPANI

SKVL - Logo 200 leveä (1 of 1)

Olemme Suomen Kiinteistövälittäjäliiton SKVL jäsenyritys ja noudatamme hyvää välitystapaa.

Palvelu

Nykyaikainen ja kokonaisvaltainen palvelumme mahdollistaa asiakkaillemme mitä parhaimmat ja onnistuneimmat asuntokaupat. Meillä teitä palvelee poikkeuksetta osaava ja kouluttautunut alan ammattilainen.

VAIHE 1

Kaikki lähtee liikkeelle arviokäynnistä. Tulemme luoksenne sovittuna aikana ja arviomme kotinne, tapaaminen on teille ilmainen! Käynnillä kerromme palvelustamme, teemme kodin myyntisuunnitelman ja jätämme teille välityspalkkiotarjouksen. Asiointi tästä eteenpäin onnistuu sähköisesti, mm. sopimukset voimme tehdä kätevästi e-asiointi palvelussa (tämä ei sido teitä paikkaan eikä aikaan).

VAIHE 2

Uskomme näyttävään markkinointiin ja laadukkaaseen asiakaspalveluun. Koti kuin koti, löydämme sen myymiseen oikean ratkaisun. Ennen myynnin aloittamista saat meiltä myynnin ohjeistuksen, tarvittaessa koti stailataan meidän toimesta. Asunnon valokuvaa alan ykkösnimi, jonka jälkeen alkaa näyttävä markkinointi eri kanavissa sekä tehokas myyntityö. Asuntoesittelyt pidetään aina toiveenne mukaan.

VAIHE 3

Myyntiaikamme on lähestulkoon aina nopeampi kuin alueella vallitseva keskiarvo. Tämän meille mahdollistaa kouluttautunut henkilökunta, laadukas palvelu sekä osaava myyntityö. Myös kauppahinta on teille paras mahdollinen. Järjestämme aina asiakkaamme puolesta kaupantekotilaisuuden ja hoidamme siihen kaiken tarvittavan, niin myyjän kuin ostajan puolesta.

Alue

TAMPERE

YLÖJÄRVI

NOKIA

PIRKKALA

LEMPÄÄLÄ

KANGASALA

Myytävän kohteen tulisi olla max. 30min ajosäteellä Tampereen keskustasta. Tämä on asiakkaidemme edun mukaista, sillä näin vältymme autossa hukkaan heitetyistä minuuteista ja pystymme palvelemaan useita asiakkaita päivässä.

Hinnasto

PYYDÄ TARJOUS

Tarjouksen kokonaisvaltaisesta palvelusta jätämme teille sovitulla arviokäynnillä. Välityspalkkio on enintään 3,8% velattomasta kauppahinnasta. Minimi palkkio 2.800 euroa. 

Mahdolliset muut kulut: 170 euroa/huoneisto tai kiinteistö, em. hinnat sis. alv. 24%.

Liiketilat ja lomakiinteistöt: arviointi ja välityspalkkio sopimuksen mukaan.

Kirjalliset arviolausunnot esim. pankille tai verottajalle: sopimuksen/kohteen mukaan, pyydä näistä tarjous erikseen!

Arviokäynti

olet jo näin lähellä onnistunutta asuntokauppaa

38%

Koska olet meidän sivuilla, olet jo nyt lähempänä onnistunutta asuntokauppaa kuin uskotkaan. Viedään siis työ loppuun, 100% onnistuneet asuntokaupat saavutetaan ennen kuin huomaatkaan.

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille. Arviokäynnillä kerromme palvelustamme ja teemme kodin myyntisuunnitelman. Samalla käynnillä saatte meiltä myös välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen on ilmainen ja se ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Arviokäynnin varaat helpoiten alla olevalla yhteydenottokaavakkeella. Täytä kaavake ja lähetä, niin me olemme viipymättä yhteydessä teihin.

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
Klikkaa "valitse" ja tee valintasi: asiakaspalvelu tai henkilö
VILLA OY LKV:n henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/rekisteriseloste

Faktaa

MIKÄLI VIELÄ MIETIT, LUE ALTA MONTA HYVÄÄ SYYTÄ VALITA VILLA LKV
 • Sitoutumisemme asiakaspalveluun ei ole uusi asia, sillä olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja kehittäneet palvelua juuri heidän tarpeisiin.
 • Kun joku kysyy, kuka kotianne välittää, voitte hyvillä mielin todeta; VILLA LKV, sillä olemme edustava ja taatusti hyvämaineinen yritys.
 • Palvelumme sisältää aina parhaat työkalut ja teemme varmasti myynnin eteen kaiken tarpeellisen. Saat jo heti ensitapaamisella huomata, kuinka omistautuneita olemme tähän työhön ja kuinka teemme työtämme täydellä sydämellä.
 • Kun myynnin valmistelut alkavat, saat valokuvausta ja esittelyitä varten meidän laadukkaan stailausoppaan. Mikäli haluatte, opastamme miten asunto saatetaan myyntikuntoon ja tarvittaessa stailaamme sen puolestasi.
 • Markkinoimme kotisi näyttävästi, niin että se varmasti erottuu edukseen muista myynnissä olevista kohteista. Meille kelpaa vain paras: otamme kodistasi upeimmat valokuvat, ne keräävät kiitosta viikottain.
 • Käytössämme on asuntokaupan parhaat markkinointikanavat, kuten; etuovi.com ja oikotie.fi ja lisäksi olemme hyvin esillä mm. sosiaalisessa mediassa, kuten facebook ja instagram.
 • Olemme kohteelle kuin kohteelle juuri sopivan kokoinen yritys ja tämän vuoksi kotinne saa aina välittäjiemme välittömän huomion. Saat käyttöösi henkilökohtaisen välittäjän ja hänelle määrätyn varahenkilön. Asunto-osake, kiinteistö, loma-asunto, me hallitsemme kaikki kohteet.
 • Kun myyntityö tehdään tavallamme, Teidän ei tarvitse pelätä käykö kauppa vai ei, sillä meillä asuntokauppa käy vilkkaana epävakaasta markkinatilanteesta huolimatta ja toteutamme myös haasteelliset asuntokaupat.
 • Saamme positiivista palautetta viikottain, asiakkaamme suosittelevat meitä myös muille myyjille. Eikä ihme, meillä on taatusti kaupungin kouluttautuneimmat välittäjät ja me kaikki olemme sitoutuneet noudattamaan yrityksen laatuvaatimuksia.
 • Tärkeimpänä arvonamme on asiakaslähtöisyys, joka näkyy aivan kaikessa mitä teemme.
 • Asiakkaiden tyytyväisyys on meille ensisijaista, ja me työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme asunnon vaihtamisen mukavuutta, helppoutta ja yksinkertaisuutta.
 • Kotinne välitetään lainopillisesti oikein, mutkitta ja tehokkaasti. Pidämme huolen, että myös haastavissa tapauksissa kaupanteko on teille turvallista. Kauttamme on turvallista ostaa ja tämän vuoksi myös ostajat sekä pankit luottavat meihin.
 • Kouluttautunut ja osaava välittäjä ansaitsee luottamuksen.
 • Meillä on käytössämme kattava sekä puolueeton tukiverkosto mm. pankeissa sekä isännöinti toimistoissa. Olemme Suomen kiinteistönvälittäjät ry (SKVL) jäsenyritys ja noudatamme ainoastaan hyvää välitystapaa.
 • Kiinteistönvälittäjän tulee hallita erilaiset kauppaneuvottelut. Meillä henkilökunta on hyvin koulutettu ja heidän ammattitaitoa pidetään yllä alamme erilaisissa koulutuksissa ympäri vuoden.
 • Sähköinen allekirjoitusjärjestelmä mahdollistaa kanssamme sähköisen asioinnin, joten säästät kaikissa paperitöissä tunneittain omaa kallisarvoista aikaasi. Sähköinen allekirjoitus vastaa sinikynä allekirjoitusta, joten kaikki paperityöt hoituvat myös virallisesti. Kun esim. saatte ostotarjouksen, ette ole sidoksissa paikkaan tai aikaan, teette vain sähköisen allekirjoituksen.
 • Myyntiaika on meillä usein nopeampi, kuin vallitseva keskimyyntiaika. Tämän myötä etuna, te ette väsy asunnon siivoamiseen ja myyntikunnossa pitämiseen.
 • Kun saamme tehdä myyntityön tavallamme, takaamme asunnostanne varmasti parhaan mahdollisen kauppahinnan.
 • Teidän tehtäväksi jää ainoastaan asunnon myyntikunnossa pitäminen ja kauppakirjojen allekirjoittaminen.
 • Sitoudumme tarjoamaan laadukasta palvelua myös sen jälkeen kun asunto on myyty, joten autamme Teitä tarvittaessa myös uuden kodin hankinnassa.