Palvelumme mahdollistaa
mitä parhaimmat ja
onnistuneimmat asuntokaupat.

Palvelu

Asuntokaupat

villa lkv, myyjän paras kumppani. alla palvelumme KUVAUS VAIHE VAIHEELTa

YHTEYDENOTTO

15%

Koska olet meidän sivuilla, olet jo nyt lähempänä onnistunutta asuntokauppaa kuin uskotkaan. Viedään siis työ loppuun, 100% onnistuneet asuntokaupat saavutetaan ennen kuin huomaatkaan.

ARVIOKÄYNTI

20%

Kaikki lähtee liikkeelle arviokäynnistä. Tulemme luoksenne sovittuna aikana ja arviomme kotinne, tapaaminen on teille ilmainen! Käynnillä kerromme palvelustamme, teemme kodin myyntisuunnitelman ja annamme teille välityspalkkiotarjouksen.

SOPIMUS

25%

Asiointi tästä eteenpäin onnistuu sähköisesti, mm. toimeksiantosopimuksen voimme tehdä kätevästi e-asiointi palvelussa. Tämä ei sido teitä paikkaan eikä aikaan ja mahdollistaa myöhemmin sähköisen ostotarjous menettelyn.

MARKKINOINTI

Näyttävästi 50%

Uskomme näyttävään markkinointiin. Osoituksena markkinointitaidoistamme, meidät on valittu vuoden markkinoijaksi 2018. Ennen valokuvausta saat meiltä stailausohjeistuksen, tarvittaessa kotinne stailataan meidän toimesta. Asunnon valokuvaa alan ykkösnimi, kuvat ovat taatusti upeat.

ESITTELYT

Aktiivisesti 80%

Asuntoesittelyt pidetään toiveenne mukaan. Voitte valita joko yksityiset esittelyt, yleiset esittelyt tai vaikka molemmat. Yksityiset esittelyt pidetään kuitenkin aina kun ostajat niitä pyytävät. Myyntiaikamme on lähestulkoon aina nopeampi kuin alueella vallitseva keskiarvo.

NEUVOTTELUT

Onnistuneet asuntokaupat 100%

Tässä olemme hyviä, henkilökuntamme ammattitaito pääsee oikein loistamaan. Tämän myötä kauppahinta on teille paras mahdollinen. Järjestämme puolestanne myös kaupantekotilaisuuden ja hoidamme siihen liittyen kaiken tarvittavan.

SKVL - Logo 200 leveä (1 of 1)

Olemme Suomen Kiinteistövälittäjäliiton jäsenyritys

Jäsentoimistojen keskuudesta VILLA LKV valittiin vuoden markkinoijaksi 2018

Alue

Tampere ja sen lähiseutu

TAMPERE

YLÖJÄRVI

NOKIA

PIRKKALA

LEMPÄÄLÄ

KANGASALA

Myytävän kohteen tulisi olla 30min ajosäteellä Tampereen keskustasta. Tämä on asiakkaidemme edun mukaista, sillä näin vältymme autossa hukkaan heitetyiltä minuuteilta ja pystymme palvelemaan useita asiakkaita päivässä.

Hinnasto

ei kuluja ellei kauppaa

 • Palkkio enint. 3,8%

  Pyydä tarjous! Välityspalkkio on enintään 3,8% velattomasta kauppahinnasta (sis. alv. 24%). Kohdekohtainen välityspalkkiotarjous annetaan arviokäynnillä. Mikäli kyseessä on arvokohde, liiketila tai lomakiinteistö, välityspalkkio aina sopimuksen mukaan.

 • Minimi 2.800€

  Minimipalkkiomme on 2.800€ (sis. alv. 24%). Mikäli kyseessä on liiketila tai lomakiinteistö, mahdollinen minimipalkkio aina sopimuksen mukaan.

 • Muut kulut 170€

  Meillä kauppa käy ja kohteita jää hyvin harvoin myymättä. Tämän vuoksi meillä ei ole mitään tarvetta periä asiakkailtamme mitään kuluja, mikäli myyjän toivomaa kauppaa ei synny.

 • Asiakirjan laadinta alk. 250 €

  Kirjallisen arviolausunnon laatiminen esim. pankille tai verottajalle 250 €/asunto-osake ja 400 €/kiinteistö tai vuokraoikeus (sis. alv. 24%). Mikäli tilaat asiakirjan laadinnan, kerro se jo arviokäyntiä varatessa.

Arviokäynti

olet jo näin lähellä onnistunutta asuntokauppaa

20%

VARAA ARVIOKÄYNTI

Arviokäynnillä kerromme palvelustamme ja teemme kodin myyntisuunnitelman. Samalla käynnillä saatte meiltä välityspalkkiotarjouksen. Tapaaminen on ilmainen ja se ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Arviokäynnin varaat helpoiten alla olevalla yhteydenottokaavakkeella. Täytä kaavake ja lähetä, niin me olemme viipymättä yhteydessä teihin.

Vapaamuotoinen kuvaus arvioitavasta kohteesta.
Tee valintasi: asiakaspalvelu tai tietty henkilö
VILLA OY LKV:n henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/rekisteriseloste