fbpx

Menu

Palvelu

On ollut ilo ja kunnia saattaa yhteen rakennusalan ammattilaiset sekä ostajat. Olemme olleet mukana pienistä remonteista isoihin, kokonaisiin uudiskohde taloyhtiöihin ja valtaviin omakotitaloihin.

Otamme mielellämme myyntiin niin uudiskohteita kuin myös saneerauskohteita.

Olemme Suomen Kiinteistövälittäjäliiton SKVL jäsenyritys ja noudatamme hyvää välitystapaa. 

Kumppani

Kiitos mielenkiinnosta yrityksemme palvelua kohtaan. Meillä teitä palvelee poikkeuksetta aina osaava ja kouluttautunut alan ammattilainen ja tähtäämme pitkäkestoiseen yhteistyöhön. Nyt jos koska olisi oikea aika keskustella myös teidän hankkeiden välittämisestä. 

VILLA Oy LKV:stä saatte luotettavan kumppanin. 

Olemme olleet mukana pienistä remonteista aina taloyhtiökokonaisuuksia käsittäviin myynti projekteihin. Meidän palveluita käyttävistä yritysasiakkaista on muodostunut meille ns. vakiasiakkaita, Voimme hyvillä mielin todeta, olemme todella tyytyväisiä aikaansaannoksiimme ja saamaamme palautteeseen.

Vaikka palvelumme on todettu varsin toimivaksi, olemme silti alati kehittäneet sitä ja tulevaisuuden näkymät eivät tee poikkeusta, kehitys saa luvan jatkua.

Uskomme näyttävään markkinointiin. Kohteet markkinoidaan näyttävästi, realistisesti ja luottamusta herättävällä tavalla.

Osoituksena markkinointitaidoistamme, meidät valittiin vuoden markkinoijaksi 2018. Palkinnon meille ojensi Suomen Kiinteistönvälittäjät, Kilpailussa olleiden kiinteistönvälitystoimistojen määrä oli noin 500 toimistoa ympäri Suomea.

Meidän nykyaikaisen ja tehokkaaksi todetun markkinoinnin pääpainopiste on internetissä, koska kaikki ostavat asiakkaatkin ovat siellä.

Tehdään yhteistyötä

Täytä kaavake ja lähetä, niin me olemme viipymättä yhteydessä teihin ja keskustellaan hankkeenne välittämisestä. Voitte halutessanne myös soittaa meille, p. 050 570 5655 / Kari Salminen, toimitusjohtaja.

Vapaamuotoinen kuvaus välitettävästä kohteesta.
VILLA OY LKV:n tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/tietosuojaseloste/