VILLA LKV

Blogissa esittelemme uudis- ja päivän kohteet sekä käsittelemme ajankohtaisia aiheita.

Pohjantähdenkatu 16-20

Omakotitalo

3 kpl uusia muuttovalmiita omakotitaloja Nokian Harjuniittyyn. Huoneluvut 4-5h+k+s. Valmistuminen 2021 kevät.

talo

16

Vapaa

talo

18

Myyty

Talo

20

Myyty

Jo heti sisään astuessa kodikkaat, ajattomat ja lämpimät sävyt toivottavat tulijan vastaan lempeästi. Eteisen lattiaan on valittu laatta helpottamaan arjen puhtaanapitoa ja liukuovikaapisto piilottaa niin pienet, kuin myös isotkin kengät ja ulkovaatteet. Avoin keittiö-olohuone ratkaisu valloittaa katsojansa suurilla ikkunoilla. Tilasta avautuu näkymä terassille. Yleisiin tiloihin lattiaan on valittu ylellinen Timberwisen tammiparketti, joka on laadukas ja ennen kaikkea mukavan tuntuinen jalalle, ajaton ja kaunis yksityiskohta.
 
 
Kodikas keittiö on kalustettu Charmia-keittiön kalusteilla, varustettuna integroiduilla kodinkoneilla. Sitä koristaa nykyaikainen liesitasoon integroitu liesituuletin, joka ei ole peittämässä näkymää keittiöstä olohuoneeseen. Keittiö kätkee sisäänsä runsaasti säilytystilaa fiksuilla laatikkoratkaisuilla, myös saarekkeen olohuoneen puoleinen sivu on kalustettu. Tänne on hyvä laittaa astiat, jotka ovat tarkoitettu juhlahetkiin.
 
Tutustu tarkemmin ja ihastu; VILLA LKV – Asuntounelmia | Unelma-asuntoja

Lisätiedot

Mikäli tätä lukiessanne kohde on vapaana ja myynnissä, voitte ladata kohteen esitteen ja muut lisätiedot alla olevasta linkistä. Linkki avautuu google drive-kansioon.
JAA:
Lisää artikkeleita

Me olemmeVILLA LKV,  jokaisen laadukasta palvelua ja osaavaa välitystyötä arvostavan ensisijainen valinta. Palvelumme mahdollistaa asiakkaillemme mitä parhaimmat ja onnistuneimmat asuntokaupat.