Puutalo idylliä

 

 

  • Selitelmä: Rivitalo
  • Huoneet: 3h+k+kph+wc
  • Koko: 61,5 m2
  • Rakennusvuosi: 1923
  • Tampere, Armonkallio 
  • Kaarikatu 2

 

 

Miltä kuulostaisi ihanaa puutalo idylli suositulla Armonkallion asuinalueella? Hyvältä 🙂 Miltäs kuulostaisi rivitalokoti suositulla Armonkallion asuinalueella? Super hyvältä 😀

 

Kyllä, tällä kertaa esittelemme teille harvinaista herkkua, eli rivitalokodin keskustan tuntumasta. Keskusta-alueen tuntumassa rivareita ei juurikaan ole tarjolla, joten otimme tämän kodin välitettäväksi enemmän kuin innoissamme ♥ Harmiksemme joudumme toteamaan, että asuntoa ei ole enää mahdollista ostaa, sillä se myytiin juuri, käytännössä heti kun ilmoitus päätyi nettiin. No mutta, onhan se pelkkä ihastelukin kivaa, vai mitä 🙂

 

Tämän postauksen koti on kyllä erittäin tunnelmallinen sekä kaunis. Sitä on remontoitu kauttaaltaan nykyajan vaatimuksiin sopiviksi mutta kuitenkin vanhaa kunnioittaen. Sieltä löytyy monia hienoja yksityiskohtia joihin voi tuhlata aikaa esimerkiksi takkatulen ääressä. Mm. alakerran korkeat huoneet hirsiseinineen, yläkerran esillä olevat hirsiset kattotuolit, isot 3-ruutuiset ikkunat, joissa osassa on vielä jäljellä ihanat alkuperäiset pokat ja puhalletut lasit.

 

Alta kohteen kuvat, mukavia katseluhetkiä;

 

Asuntoa koristaa kaunis kakluuni.

 

Olohuoneen on mukavan valoisa ja avara. Se on myös välittömässä yhteydessä keittiöön luoden yhtenäisen tilan asukkaiden oleskeluun.

 

Oi näitä alkuperäisiä puuhelloja, niiden tuomaa lämpöä ja tunnelmaa ei voita mikään ♥

 

Ikkunoilla on mukavasti kokoa ja niistä suorastaan tulvii valoa kaikkiin tiloihin.

 

Asunnon vanha hirsiseinä on jätetty näyttävästi esiin ja sen viereen on valittu rakennuksen aikakauteen sovi tapetti.

 

Yläkertaan vievät valkoreunaiset raput erottuvat upeasti ruskeasta hirsiseinästä.

 

Yläkertaan astuessa keneltäkään ei voi jäädä huomaamatta kauniit hirsiset tukirakenteet, jotka on myös tarkoituksella jätetty esille koristamaan yläkerran tiloja.

 

Asunnon pesuohuone/WC löytyy yläkerrasta. Tilaan on järjestetty paikka myös pyykinpesukoneelle.

 

Kiva sisustusidea, kopio osakekirjan kannesta 😉

 

Asunnon toinen wc löytyy alakerrasta.

 

Kyllä, kyseessä on rivitalo keskellä Tampereen Armonkalliota. Tämä jos mikä on harvinaista herkkua 🙂

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla ja sen kunnosta on vuosien saatossa huolehdittu erittäin mallikkaasti. Asumiskustannukset ovat erittäin kohtuulliset, eikä lähitulevaisuudessa ole tiedossa mittavampia remontteja, joten tarjolla on huoletonta ja mukavaa asumista.

Tässä ihastuttavassa kodissa yhdistyy rauhallinen, mutta silti hyvin keskeinen sijainti. Kaikki keskustan palvelut ja viihdykkeet löytyvät käden ulottuvilta ja kaunis luonto sekä ulkoilumaastot aivan nurkan takana.

 

Edellä esitelty koti on yksi meille myyntiin tulleista kohteista. Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen → TÄÄLTÄ 

 

 

Jaa artikkeli: