Pyntsän helmi

 

Kaunis ja hyväkuntoinen koti idyllisessä Pyynikin miljöössä. 

 

Tämän kertaista blogikohdetta on kunnostettu varsin hyvällä maulla ja se tarjoaa asukkailleen valoisan sekä avaran pohjaratkaisun. Sen vaaleapintainen sisustus luo mukavasti tilantuntua ja kivan lisän asumiseen luo kauniit kaari-ikkunat. Kaari-ikkunat varastavatkin välittömästi katseenne, kun olet astunut sisään tähän ainutlaatuiseen kotiin.

 

1921 VALMISTUNUT tiilitalo on PYNTSÄN HELMI

 

Tässä ihastuttavassa kodissa yhdistyy rauhallinen, mutta silti erittäin keskeinen sijainti. Pyntsä, kaikkihan nyt tämän paikan tietää 😊 mutta jos kyseinen paikka on jäänyt jostain syystä pimentoon, sijaitsee “Pyntsä” eli Pyynikki Tampereella, keskustan ja Ylä-Pispalan välimaastossa. Kyseessä on suojeltu ja maailman korkein soraharju, joka kohoaa 162 metrin korkeuteen merenpinnasta ja 85 metriä Pyhäjärven pinnasta. Alueelta löytyy suuri osa Tampereen vanhoista ja upeista 1900-luvun alkupuolella rakennetuista taloista.

 

Kaikki keskustan palvelut ja viihdykkeet löytyvät käden ulottuvilta, samoin myös Pyynikin suositut ulkoilumaastot sekä Pyhäjärven uimaranta. Muutamat reippaat askeleet ja olet kuuluisien munkkien äärellä Pyynikin näköalatornilla 😉

 

Asunto sijaitsee mallikkaasti hoidetussa sekä arvostetussa Asunto-osakeyhtiö Pyynikinkulmassa. Voisi sanoa, että tämä 1921 valmistunut tiilitalo on Pyynikin helmi. 

 

Vastaavia kohteita tarjolla erittäin harvoin, joten tutustu tarkemmin ja ihastu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Kohdenumero 9653248
  • Kerrostalo, 1h+k+wc/kph, 40 m2
  • Rakennusvuosi, 1921
  • Tampere, Pyynikki 
  • Palomäentie 6, 33200 Tampere

 

Edellä esitelty KOTI on yksi meille MYYNTIIN tulleista kohteista. MIKÄLI kohde on vielä MYYNNISSÄ, löydät sen → TÄÄLTÄ.

 

Blogia ylläpitää VILLA LKV, kiinteistönvälitysliike Tampereelta. Blogissa esitelemme asiakkaidemme inspiroivia ja kauniita asuntoja Tampereen alueelta.

Seuraa meitä

Olemme aidosti innoissamme meille myyntiin tulleista kohteista. Haluammekin jakaa niiden kautta inspiraation mm. sisustusideoihin. Postaamme joka päivä uusia kuvia SoMeen. Seuraa ja nauti.