fbpx
VILLA LKV

Blogissa esittelemme uudis- ja päivän kohteet sekä käsittelemme ajankohtaisia aiheita.

Pyynikintorin kuvankaunis

Päivän kohde

Kuvankaunis koti Pyynikintorin laidalta

Neliöt

68 m2

Selitelmä

2h+k+alk

valmistunut

1928

Tarjolla kuvankaunis koti Pyynikintorin laidalta.

 

Tässä 5.kerroksen kerroksen huoneistossa on kaikkea mitä tämän päivän kaupunkiasumiselta voidaan toivoa. Se on kokenut kattavan remontin myötä melkoisen muodonmuutoksen ja lopputulos on kerrassaan kaunista katsottavaa. Mikä tärkeintä, remontissa on kunnioitettu vanhaa ja kaikki materiaali- ja kalustevalinnat on tehty tarkkaan harkiten. Ilme on skandinaavisen raikas, ajaton ja moneen eri sisustusmakuun sopiva.

 

Tässä kodissa on monnia seikkoja, joita voisi nostaa toinen toisensa ylitse, mutta näistä katseenvangitsijoista mainittakoon kerrassaan upea keittiö, kauniit vanhanajan puuväliovet sekä syvät ikkunalaudat kodikkaine ruutuineen.

 

Sijainti ei voisi olla juurikaan parempi. Asuessa Pyykintorin laidalla, saat nauttia viehättävästä torimaisemasta ja sitä ympäröivistä palveluista. Vierestä löytyvä Pyynikinharju tarjoaa vehreät ulkoilumahdollisuudet. Näissä maisemissa kelpaa kuntoilla tai piipahtaa vaikka piknikille nauttimaan kesäpäivistä luontoa ihastellen ja rannalla uiden. Kaikki muut tarvittavat palvelut löytyvät keskustasta, minne kävelet muutamissa minuuteissa.

 

Itse taloyhtiö, arkkitehtuurisesti upea Asunto Oy Pyynikintori 1 on pitkän historian omaava ja sen kunnosta on huolehdittu mallikkaasti. Taloyhtiössä toteutetuista isoimmista remonteista mainittakoon LVIS (putkiremontti), joka toteutettiin vuonna 2016-17.

 

Tutustu tarkemmin ja ihastu; VILLA LKV – Asuntounelmia | Unelma-asuntoja

Lisätiedot

Päivän kohde on mielenkiintoinen nosto meille myyntiin tulleista kohteista. Mikäli tätä lukiessanne kyseinen kohde on vapaana ja myynnissä, löydätte sen VILLA LKV:n myyntikohteet-sivulta. Linkki myyntikohteisiin alapuolella.
JAA:
Lisää artikkeleita
Päivän kohde

Niemenrannan upea omakotitalo

Neliöt 143 m2 Selitelmä 5h+k+s valmistunut 2009 Tämä näyttävä ja ajattoman kaunis omakotitalo sijoittuu omalle tontille uudelle ja viihtyisälle Niemenrannan asuinalueelle. Kodin asumismukavuuden takaa ennen

Lue lisää
Uudiskohde

As Oy Nokian Revontulenkatu 18

Paritalo 2 kpl uusia paritaloasuntoja Nokian Harjuniittyyn. Huoneluku: 4h+k+s+autotalli. Valmistuminen 2022 kevät/kesä. Asunto A 118,9 m2 Asunto B 118,9 m2 Kesäksi 2022 uuteen kotiin viihtyisälle

Lue lisää
Päivän kohde

Näyttävä ja valoisa loft

Neliöt 34,5 m2 Selitelmä 1h+kt+parvi valmistunut 2019 Oi mikä herkku onkaan tämä Kaakinmaan loft-koti. Tämä ihastuttava asunto sijaitsee historiallisesti merkittävässä, entisessä Suomen Trikoon tehdasrakennuksessa. Tämä

Lue lisää
Uudiskohde

Lehtotie 2 ja 4

Paritalo 4 kpl uusia muuttovalmiita paritaloasuntoja Ylöjärven Vuorentaustaan. 4h+tupakeittiö. Valmistuminen 2022 kevät. talo 2 A Varattu talo 2 B Varattu Talo 4 A Varattu Talo

Lue lisää

Me olemmeVILLA LKV,  jokaisen laadukasta palvelua ja osaavaa välitystyötä arvostavan ensisijainen valinta. Palvelumme mahdollistaa asiakkaillemme mitä parhaimmat ja onnistuneimmat asuntokaupat.

asuntounelmia | unelma-asuntoja

Mietitkö kotisi myyntiä?