VILLA LKV

Blogissa esittelemme uudis- ja päivän kohteet sekä käsittelemme ajankohtaisia aiheita.

Pyynikintorin kuvankaunis

Päivän kohde

Kuvankaunis koti Pyynikintorin laidalta

Neliöt

68 m2

Selitelmä

2h+k+alk

valmistunut

1928

Tarjolla kuvankaunis koti Pyynikintorin laidalta.

 

Tässä 5.kerroksen kerroksen huoneistossa on kaikkea mitä tämän päivän kaupunkiasumiselta voidaan toivoa. Se on kokenut kattavan remontin myötä melkoisen muodonmuutoksen ja lopputulos on kerrassaan kaunista katsottavaa. Mikä tärkeintä, remontissa on kunnioitettu vanhaa ja kaikki materiaali- ja kalustevalinnat on tehty tarkkaan harkiten. Ilme on skandinaavisen raikas, ajaton ja moneen eri sisustusmakuun sopiva.

 

Tässä kodissa on monnia seikkoja, joita voisi nostaa toinen toisensa ylitse, mutta näistä katseenvangitsijoista mainittakoon kerrassaan upea keittiö, kauniit vanhanajan puuväliovet sekä syvät ikkunalaudat kodikkaine ruutuineen.

 

Sijainti ei voisi olla juurikaan parempi. Asuessa Pyykintorin laidalla, saat nauttia viehättävästä torimaisemasta ja sitä ympäröivistä palveluista. Vierestä löytyvä Pyynikinharju tarjoaa vehreät ulkoilumahdollisuudet. Näissä maisemissa kelpaa kuntoilla tai piipahtaa vaikka piknikille nauttimaan kesäpäivistä luontoa ihastellen ja rannalla uiden. Kaikki muut tarvittavat palvelut löytyvät keskustasta, minne kävelet muutamissa minuuteissa.

 

Itse taloyhtiö, arkkitehtuurisesti upea Asunto Oy Pyynikintori 1 on pitkän historian omaava ja sen kunnosta on huolehdittu mallikkaasti. Taloyhtiössä toteutetuista isoimmista remonteista mainittakoon LVIS (putkiremontti), joka toteutettiin vuonna 2016-17.

 

Tutustu tarkemmin ja ihastu; VILLA LKV – Asuntounelmia | Unelma-asuntoja

Lisätiedot

Päivän kohde on mielenkiintoinen nosto meille myyntiin tulleista kohteista. Mikäli tätä lukiessanne kyseinen kohde on vapaana ja myynnissä, löydätte sen VILLA LKV:n myyntikohteet-sivulta. Linkki myyntikohteisiin alapuolella.
JAA:
Lisää artikkeleita

Me olemmeVILLA LKV,  jokaisen laadukasta palvelua ja osaavaa välitystyötä arvostavan ensisijainen valinta. Palvelumme mahdollistaa asiakkaillemme mitä parhaimmat ja onnistuneimmat asuntokaupat.