Rekisteriseloste


Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste, laatimispäivä 23.03.2018

 

Rekisterinpitäjä

VILLA OY LKV, Mustanlahdenkatu 17, 33120 Tampere, asiakaspalvelu(at)villalkv.fi (arkisin 9-16) www.villalkv.fi

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Rekisteriä koskeviin kysymyksiin vastaa rekisteristä vastaava henkilö Jenny Korventausta. Yhteystiedot: jenny.korventausta(at)villalkv.fi (arkisin 9-16)

 

Rekisterin nimi

VILLA OY LKV:n asiakasrekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään toimeksiantosopimuksen, huoneiston tai kiinteistön oston tai myymisen vuoksi, asiakassuhteen, palvelusuhteen tai jäsenyyden hoitamiseksi. Henkilötietojen käsittely perustuu henkilötietolain säännökseen.

 

Rekisterin tietosisältö

Rekisteröidystä henkilöstä voidaan rekisteriin tallentaa nimi, henkilötunnus ja yhteystiedot. Yrityksestä voidaan tallentaa mm. yhteyshenkilöiden em. tiedot, y-tunnus ym. tarvittava.

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Kotikäynnit, toimeksiantosopimukset, ostotarjoukset, asuntoesittelyt, virtuaaliesittelyt, nettiportaalit kuten: etuovi.com, oikotie.fi, villalkv.fi, facebook.com/villalkv, instagram.com/villalkv, youtube.com/villalkv.

 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi lainsäädännön tai toimeksiannon/kaupanjärjestelyiden loppuunsaattamisen niin velvoittaessa. Tällaisia tilanteita asuntokaupassa yleisesti on: osakehuoneiston tai kiinteistön toimeksiannon tai ostotarjouksen käsittelytilanne. Tahot joille henkilötietoja em. perustein voidaan luovuttaa: myyjä, ostaja, asunto-osakkeen tai kiinteistön myyjän tai ostajan pankki, *maistraatti (*edunvalvonta ym. tapaukset) ja kun joku on myymässä tai ostamassa asunto-osaketta: taloyhtiön isännöitsijätoimisto ja verotoimisto.

 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään aina luottamuksellisina. Manuaalisesti säilytettävät tiedot säilytetään aina lukitussa tilassa.

Rekisterinpitäjän asiakasrekisterin
ATK:lla käsiteltävät tiedot käsitellään hallintajärjestelmässä (Alma Media: KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmä) jolla myös itse rekisteri sijaitsee ja kyseinen ohjelma on suojattu asianmukaisesti.