Blogi

Se ihana hirsitalovanhus

By VILLA LKV

31.3.2019

Huh, olipas siinä kuvakimara!

Välillä vaan on niitä kohteita, joissa kameraa tekisi mieli laulattaa aamusta iltaan saamatta tarpeeksi. Tässä oiva esimerkki kyseenomaisesta kohteesta, niin paljon löytyy kuvattavaa 🙂

Mistäs tässä on tarkemmin ottaen kyse?

Kerrotaanpas:

Kyseessä on Nokialla sijaitseva lähes sata vuotias ”hirsitalovanhus”, joka huokuu satumaista vanhaa aikaa. Ikä näkyy kuitenkin vain kodin habituksessa, sillä asuinrakennus on kokenut lähimenneisyydessä mittavat remontit/talotekniset uudistukset. Uusitun talotekniikan lisäksi ekologisuutta ja energiatehokkuutta on lisätty korvaamalla öljylämmitys maalämmöllä.

Kaikki saneeraukset on toteutettu laadukkailla materiaaleilla sekä nykyajan laitteilla, mutta samalla kuitenkin talon henkeä ja sen perinteitä kunnioittaen. Voidaankin hyvillä mielin todeta, että asunnon fiilis on tarkan suunnittelun ja harkittujen valintojen onnistunut kombinaatio, joka hurmaa tunnelmallaan. Kahden kerroksen pohjaratkaisu soveltuu loistavasti pienen perheen arkeen ja juhlaan. Rakennuksen jatkeeksi on rakennettu jykevä lasikatettu terassi, jossa on mukava hengailla oman pihan maisemista nauttien.

Kodin kiva tunnelma jatkuu myös pihapiirissä. Piha on tarkemmin kuvattuna hulppean kokoinen puutarhamainen tontti kooltaan 1203 m2. Tilaa on niin trampoliinille, pihapeleille kuin myös puutarhapuuhiin. Pihassa on vanhoille kiinteistöille tuttuun tapaan hyvin satoa tuottavia vanhoja omenapuita ja marjapensaita. Näiden lisäksi löytyy myös vanha piharakennus, joka soveltuu viileäksi varastotilaksi, pari viljelylaatikkoa, hiekkalaatikko ja leikkimökki.

Kyseessä on yksi meille myyntiin tulleista kohteista…

Kohteen myynnistä ja esittelystä vastaa VILLA LKV. Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen myynti-ilmoituksen täältä: Se ihana hirsitalovanhus

JAA:

MIKÄ BLOGI?

Blogia ylläpitää kiinteistönvälitysliike VILLA LKV. Esittelemme blogissa erilaisia ja mielenkiintoisia meille myyntiin tulleita kohteita. Kiinnostuitko palvelustamme? Tutustu meihin tarkemmin :)

Varaa maksuton arviokäynti

© VILLA OY LKV

p. 010 279 9655

[email protected]

Mustanlahdenkatu 17, 33210 Tampere