Supernovankatu 5

Asunto Oy Nokian Harjuniityn Helmi

Miten olisi

uusi ja upea

Tarjolla uusia ja näyttäviä rivitaloasuntoja Nokian Harjuniityssä. Tämä varsin näyttävä kokonaisuus käsittää 2 rivitaloa ja näin ollen 7 asuntoa. 2kpl 4h+k+s ja 5kpl 3h+k+s.

Tässä laadukkaasti varustellussa kodissa on kaikkea, mitä tämän päivän asunnoilta vaaditaan: kestävät materiaalit ja koneet, avaruutta, tilantuntua sekä isojen ikkunoiden ansiosta luonnon omaa valoa.

Asuinneliöitä on molempiin yhteen tasoon rakennettavissa 3h ja 4h asuntoihin sopivasti ja tämän ansiosta asuntojen pohjaratkaisuista on saatu luotua mitä onnistunein. Huomiota on erityisesti kiinnitetty olohuoneen/keittiön yhtenäiseen ja avaraan fiilikseen.

Arvioitu valmistuminen 09/2021. Sitovia varauksia otetaan vastaan jo nyt.

Talot asettuvat

Maisemaan täydellisesti

Talon ulkoinen arkkitehtuuri on kaunista katsottavaa. Ajattoman, linjakkaan ja skandinaavisen ilmeensä myötä se tulee kestämään katseita nyt ja tulevaisuudessa. Tekniset ominaisuudet ovat tätä päivää eikä mistään materiaalivalinnoista ole tingitty.

Nykytekniikan ansiosta asuminen on helppoa sekä vaivatonta ja myös käyttökulut saadaan pysymään kurissa. Lämmitys on toteutettu Suomen olosuhteita ajatellen parhaalla mahdollisella tavalla, vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Rakennusten väliin jäävällä pihamaalla riittää tilaa lapsiperheen tai muuten vaan tilaa kaipaavan tarpeisiin. Huoneistokohtaisella takapihan terassilla pääset nauttimaan kauniista kesäpäivistä aurinkoa ottaen tai vaikka grilliruokia valmistaen. Kulkuväylät tulevat olemaan asfaltoituja, muuten viheraluetta ja istutuksia.

Kerrottavaa ja ihasteltavaa riittää, vaikka kuinka ja paljon, mutta on ehdottomasti parempi itse kokea kohde paikan päällä.

Tutustu ja ihastu

Asuntojen valokuvat voivat poiketa myynnissä olevasta kohteesta, esim. olemalla peilikuvia. Mahdolliset 3D-valokuvat ovat aina havainnekuvia, suuntaa antavia. Myös pintamateriaaleissa ja kalusteissa voi olla rakenne tai värieroja. Varmistahan tarkat tiedot myytävän asunnon yksilöidystä esitteestä.

Esite, vapaat asunnot ja muut mahdolliset lisätiedot

Em. lisätiedot löytyvät alla olevan Esite Ja Lisätiedot-linkin kautta. Linkki avatuuu Google Drive kansioon.