Uusi ja moderni

 

  • Paritalo, 3h+k+s, 85,5 m
  • Hinta: 258.500 euroa
  • Ylöjärvi, Vihattula
  • Usvatie 8 A sekä B, 33400 Tampere

 

Rakenteilla todella näyttävä ja nykypäivän skandinaaviseen makuun täydellisesti sopiva paritalo

 

Tässä postauksessa seuraamme tämän upean paritalon valmistumista Tampereen, eikun Ylöjärven Vihattulaan. Niin, postiosoite on Tampere, mutta talo sijaitsee juuri ja juuri Ylöjärven puolelle. Pienestä se on kiinni. Tampere tai Ylöjärvi, molemmat toimivat loistavasti ja pääasia on se, että sijainti on kaikin puolin loistava 😀

 

”Hulppeutta tilaan tarjoilee korkeuksiin kohoava vino sisäkatto”

 

Tässä erittäin laadukkaasti varustellussa kodissa tulee olemaan kaikkea, mitä tämän päivän asunnoilta vaaditaan: laadukkaat materiaalit ja koneet, avaruutta, tilantuntua sekä luonnon omaa valoa.

 

 

Asuinneliöitä on juuri sopivasti ja tämän vuoksi kodin pohjaratkaisu on mitä onnistunein. Huomiota on erityisesti kiinnitetty olohuoneen/keittiön yhtenäiseen ja avaraan fiilikseen ja hulppeutta tilaan tarjoilee korkeuksiin kohoava vino sisäkatto.

 

Talon rakentaminen sen omalle tontille on aloitettu keväällä 2017 ja rakennustyöt etenevät suunnitelmien mukaan ja näin ollen talon B-puoli valmistuu jouluksi 2017 ja A-puoli valmistunee vuoden vaihteen jälkeen. Paritalo sijoittuu viihtyisälle ja rauhalliselle Vihattulan asuinalueelle, Tampereen ja Ylöjärven rajan tuntumassa. Talo rakennetaan kestämään katseita nyt ja tulevaisuudessa eikä sen teknisistä ominaisuuksista ole tingitty.

 

Kivana lisänä, asunnolle kuuluu aurinkoinen terassi ja piha-alue, autokatospaikka, sähkötolpallinen pihapaikka sekä ulkovarasto.

 

Asuminen tässä kodissa on edullista ja vaivatonta. Kiitos tästä kuuluu mm. omalle tontille ja nykypäivän rakennustekniikalle. Vastaavia kohteita on tarjolla harvoin, joten tutustu tarkemmin ja ihastu.

 

 

Ota yhteyttä, niin varataan teille esittelyaika puh. 010 279 9655

 

 

 


19.11.2017

 

Jouluksi uuteen kotiin!

 

Kyllä, pian on ensimmäinen asunto muuttovalmis 🙂 Eiköhän varata esittelyaikaa? 😀

 

Nyt kun valmiit pinnat on näkyvillä, voidaan yhteen ääneen todeta: tästä tulee upea! Näihin koteihin ei vaan voi olla ihastumatta. Kuten alla olevista kuvista voi huomata, on näihin asuntoihin tulossa ainoastaan sitä ”parempaa seppälää”. Katsoppas alla olevat kuvat ja ihastu ♥

 

Kodinhoitohuoneessa piisaa tilaa arjen askareisiin. Mikä tärkeintä, tilasta on käynti suoraan ulos.

 

 

 

Pesuhuoneen saunasta erottaa lasiseinä. Tämä lisää tilaan avaruuden tunnetta ja näyttävä seinä tarjoilee käyttäjilleen mukavaa arjen luksusta.

 

 

Kiukaaksi on valikoitu mikäs muu kuin Harvia. Saunomisessa voidaan luottaa ainoastaan Suomalaiseen laatuosaamiseen 😉 Verkkorakenteinen kivikasa takaa pehmeän löylynautinnon ja tunnelmaa saunailtoihin luo kiukaan led-valaistus.

 

 

 

 

 

 

WC-pöntöt on asennettu seinään. Tämä on tietty näyttävä tyyliseikka, mutta helpottaa myös wc-tilojen puhtaanapitoa.

 

 

 

 

Olohuone ja keittiö ovat yhdessä tämän kodin sydän. Korkeuksiin kohoava katto takaa ettei tilantuntu lopu kesken. Kattoa koristaa laadukkaat led-valaisimet, näistä ei muuten teho lopu kesken ja niiden kirkkaus on portaattomasti liukusäädettävissä (kaikissa huoneissa on kiinteät led-valot).

 

 

 

Keittiön saareke on kuvissa hieman kesken, sen tasot ovat rakentajien väliaikaiset työpöydät 😉

 

 

 

Makuuhuoneet ovat mukavan kokoisia ja molemmissa on hyvin säilytystilaa.

 

 

 

Tämä b-puoli valmistuu jouluksi.

 

 

 

Tätä A-puoli valmistunee n. tammi/helmikuussa 2018.

 

 

 

 

Molempiin asuntoihin kuuluu automaattisesti reilun kokoiset terassit. Kyllä näissä kelpaa viettää tulevia kesäpäiviä 😀

 

 


18.10.2017

 

Julkisivu ja pihatyöt edistyvät. Muutamat viimeistelyt ja jäädään odottamaan tulevaa kesää, jolloin päästään viemään mm. nurmikon kylvötyöt loppuun.

 

 

 

 

 

 

 

 


09.10.2017

 

Rakentaminen alkaa olla jo melko hyvällä mallilla. Kun julkisivu alkaa valmistua, on se aina yhtä upea hetki kun näkee mitä arkkitehdin suunnitelmat todellisuudessa tarkoittivat.

 

Ennen tätä kuvauspäivää työtunteja on jo takana satoja. Ne on niitä työtunteja, joita rakentaja vaan tekee ja tekee eikä mitään kongreettista ala näkyä. Pohjatyöt ym. valmistelu haukkaavat melko suuren osan rakentajan ajasta ja tuona aikana tontilla talosta ei juurikaan ole vielä tietoa. Ilman näitä tärkeitä alkuvaiheita ei kuitenkaan rakenneta, joten hyvä että ne on suoritettu loppuun mallikkaasti.

 

Nyt kun julkisivu alkaa olla suurimmilta osin valmis päästään siirtymään sisätöihin. Myös pihojen siistiminen ja maantasoitustyöt voidaan aloittaa. Hyvä tulee, ei voi muuta sanoa 🙂

 

 


05.08.2017

 

Huoneet alkavat hahmottua, kiitos väliseinien.

 

Nyt jo moni muukin kuin rakentaja itse alkaa käsittämään mitä kaikkia tiloja paritalon puolikas sisältää. Huomaathan ikkunoiden aukot! Ei ainakaan niiden koosta jää kiinni, sillä näyttävät ikkunat alkavat nousta aivan lattian rajasta kohti kattoa 😀

 

 

 


01.07.2017

 

Kyllä kelpaa alkaa tekemään lattiavalua. Nyt vielä rakennus näyttää yhdeltä isolta hallilta, mutta ei mene kauan, kun saadaan katto suojaksi ja sisätyöt, kuten väliseinien rakentaminen saa luvan alkaa.

 

 


20.06.2017

 

Talon muoto alkaa hahmottua kun runko nousee pystyyn. Tämä jos mikä on rakentamisessa yksi upeimmista vaiheista.

 

 


30.05.2017

 

Maansiirtotyöt on tehty ja kaikki pohjatyöt etenevät suunnitelmien mukaan ja mikä tärkeintä, ollaan aikataulussa 😀

 

 

 

Edellä esitelty koti on yksi meille myyntiin tulleista kohteista. Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen → TÄÄLTÄ 

 


 

TILAA UUTISKIRJEEMME

Emme turhia spämmää 🙂 Uutiskirjeen tilaajana saat mm. tiedon uusista blogipostauksista ja hyödyllistä tietoa asuntokaupan kuulumisista.

[mc4wp_form id=”57275″]

 

 

JAA:

Voiko tämän kohteen ostaa?

VILLA LKV esittelee blogissa erilaisia myyntiin tulleita kohteita.

Mikäli kohde on edelleen myynnissä, löydät sen myynissä sivulta.