Valoa ja huonekorkeutta

15/76

Rivitalo, 4h+k+s, 106,5 m2
Tampere, Ristimäki 

Kaunis rivitalokoti viihtyisältä ja suositulta asuinalueelta

Tämä reilut neliöt ja erinomaisen pohjaratkaisun omaava koti ihastuttaa valoisuudellaan. Ikkunapinta-alaa löytyy varsin mukavasti ja tämän vuoksi luonnon omaa valoa suorastaan tulvii sisään. Saapuessasi olohuoneeseen, varastaa katseesi korkeuksiin kohoavat ikkunat sekä hulppea huonekorkeus. Kodin pinnat ovat siistit ja kaikista tiloista huomaa, että kodista on pidetty vain ja ainoastaan hyvää huolta.

Asuintilojen lisäksi asunnolla on käytössään kaksi terassialuetta sekä parveke. Yhdessä nämä luovat kivaa lisätilaa oleskeluun ja saat itse sään mukaan päättää, vietätkö aikaa auringossa vai varjopuolella tai sitten katetulla alueella. Lisäksi asunnolle kuuluu oma autokatospaikka.

Koti sijaitsee uudella ja lapsiystävällisellä asuinalueella, missä myös viihtyisyyttä luo ainoastaan 2000-luvulla rakennettu naapurusto. Itse talo on rakennettu alueen paraatipaikalle puistoalueen reunaan päättyvän tien päähän. Reilun kivenheiton päästä löytyy uimaranta, uusi kauppakeskus ja uusi koulu. Myös kulkuyhteydet suuntaan, jos toiseen toimii moitteetta.

Alta kuvat, tutustu tarkemmin ja ihastu ♥

Edellä esitelty koti on yksi meille myyntiin tulleista kohteista. Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen → TÄÄLTÄ  

Jaa artikkeli:

JAA ILMOITUS: