Hienoa, olette askeleen lähempänä uutta kotia.

VARAUS

Varausta varten tarvitsemme teiltä alla olevassa kaavakkeessa pyydetyt tiedot. Jos haluatte suojella henkilötietojanne, voitte laittaa henkilötunnuksen loppuosan vaikka tekstarilla tai soittamalla kohteen välittäjälle.

Kun saamme teiltä alla olevat tiedot, laadimme teille sähköisen ostotarjouksen. Ostotarjous hyväksytään e-asiointipalvelussa. Kutsu palveluun lähetetään teidän henkilökohtaiseen sähköpostiin ja sisään itse palveluun pääsette kirjautumaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Mikäli tarjouksen tiedot ovat e-asioinnissa oikein, te vain hyväksytte sen ja me pääsemme toimittamaan ostotarjouksen myyjälle hyväksyttäväksi.

Täytä alla oleva kaavake ja paina “LÄHETÄ”, niin me palaamme teille e-asiointipalvelun kutsun merkeissä.

Täytä tämä kenttä vain jos kohteella on enemmän kuin 2 ostajaa (muista antaa tiedot em. ostajien laajuudessa)
Ehdota alustavaa kauppapäivää pv.kk.vuosi (koska teillä on mahdollisuus suorittaa kauppahinta)
Esim. oman asunnon myyntiehto
Kaupat tehdään lähes aina ostajan pankissa, joten kerro missä pankissa asioitte, pankin mahdollinen yhteyshenkilö ja hänen yhteystiedot (esim. sähköposti). Jos et ole valinnut pankkia, kerro tilanteesta.
Laki vaati kiinteistönvälittäjää selvittämään em. tiedon. Asiakkaan tuntemistietoja ja muita henkilötietoja voidaan lain mukaan käyttää rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, paljastamiseen ja selvittämiseen sekä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ja sen rikoksen, jolla rahanpesun tai terrorismin rahoittamisen kohteena oleva omaisuus tai rikoshyöty on saatu, tutkintaan saattamista varten. Lisätietoa mitä poliittisesti vaikutusvaltaisella henkilöllä tarkoitetaan löydät osoitteesta: www.villalkv.fi/pep
VILLA OY LKV:n henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/rekisteriseloste