Yhdistelmä retroa ja modernia, niin nykyaikaista

Kaunis koti suositulta Raholan asuinalueelta. 

Tämä ihastuttava asunto on kokenut melkoisen muodonmuutoksen 2017-2018.

Kun asukkailla on silmää sisustaa kotiaan ottaen huomioon myös rakennuksen ikä, on tämä aina yhtä suuri ilo silmälle. Tässä kodissa yhdistellään kivasti retroa ja modernia, jotka yhdessä luovat varsin kodikkaan fiiliksen. Värimaailma on leikkaus vaaleita, tummia ja luonnonläheisiä sävyjä, näihin ei taida kyllästyä koskaan 🙂

Kauniin sisustuksen lisäksi asunto on kokenut melkoisen muodonmuutoksen 2017-2018. Ammattilaisten toteuttaman remontin yhteydessä päivitettiin kaikki huoneiston pinnat sekä keittiö kodinkoneineen myös rakennuksen ikää ja henkeä kunnioittaen.

Pohjaratkaisu on erittäin onnistunut ja luonnonvalo suorastaan tulvii sisään yhtiön rauhallisen sisäpihan puolelta. Asuintilat jakautuvat selkeästi kahteen eri huoneeseen, joiden väliin jää keittiö- ja saniteettitilat. Tämä huonejärjestys puolestaan mahdollistaa helposti asunnon vuokraamisen esim. kahdelle opiskelijalle. Tutustu tarkemmin ja ihastu.

Keittiökalusteet ovat rohkeasti mustanpuhuvat. Nykyään yhä useampi valitsee mustan keittiön, eikä ihme, musta keittiö on näyttävä.

Huoneet ovat varsin mukavan kokoisia, tyypillistä 60-luvun taloille. Kun tilaa riittää, ei asukkaan tarvitse tuskailla mikä kaluste mahtuu ja mikä ei 😉

Kyllä kelpaa. Taloyhtiössä toteutetun putkiremontin myötä myös pesuhuone on voitu kunnostaa vastaamaan tämän päivän normeja.

Kyseessä on yksi meille myyntiin tulleista kohteista


Mikäli kohde on vielä myynnissä, pääset tutustumaan sen viralliseen myynti-ilmoitukseen TÄSTÄ
JAA:

Voiko tämän kohteen ostaa?

VILLA LKV esittelee blogissa erilaisia myyntiin tulleita kohteita.

Mikäli kohde on edelleen myynnissä, löydät sen myynissä sivulta.