Yksi Pyynikin helmistä

 

 

  • Kerrostalo
  • 2h+kk
  • 45,5 m2
  • Rakennusvuosi 1922
  • Tampere, Pyynikki 
  • Mariankatu 32 B

 

 

1900-luvun alkupuoli ja Tampereelle rakennetut kivitalot ♥ Eihän niille voi sanoa kuin KYLLÄ 🙂

 

Ikäväksemme joudumme toteamaan tämän postauksen kodin olevan jo myyty. Niin, kyseinen koti ei ehtinyt olla myynnissä kuin muutaman päivän ja se löysi heti uuden onnellisen omistajan. Hyvä ostos, onnittelut vielä molemmille kaupan osapuolille 😉

 

Vaikka kohde myytiinkin jo, halusimme tarjota mahdollisuuden kurkata peremmälle.

 

Kyseinen koti sijaitsee idyllisessä Pyynikin miljöössä. Pyynikki ei juurikaan esittelyitä kaipaa. mutta jos kyseinen paikka on jäänyt jostain syystä pimentoon, sijaitsee ”Pyntsä/Pynsä” eli Pyynikki Tampereella, keskustan ja Ylä-Pispalan välimaastossa. Kyseessä on suojeltu ja maailman korkein soraharju, joka kohoaa 162 metrin korkeuteen merenpinnasta ja 85 metriä Pyhäjärven pinnasta. Alueelta löytyy suuri osa Tampereen vanhoista ja upeista 1900-luvun alkupuolella rakennetuista taloista.

 

Tällä kertaa esittelemme teille 1922 valmistuneesta tiilitalosta kauniin kaksion. Tätä ihastuttavaa asuntoa on kunnostettu varsin hyvällä maulla ja se tarjoaa asukkailleen valoisan sekä avaran pohjaratkaisun. Sen ajaton ja vaaleapintainen sisustus luo mukavasti tilantuntua ja kivan fiiliksen viimeistelee näyttävät ikkunaruudut syvine ikkunalautoineen.

 

Tässä ihastuttavassa kodissa yhdistyy rauhallinen, mutta silti erittäin keskeinen sijainti. Kaikki keskustan palvelut ja viihdykkeet löytyvät käden ulottuvilta. Pyynikin suositut ulkoilumaastot sekä Pyhäjärven ranta löytyvät lähes kotiovelta.

 

Alta valokuvat, tutustu ja ihastu 🙂

 

 

Kyseessä on entinen talonmiehen asunto. Kiva kun Talonmies-kyltti on säästetty 😀

 

 

 

 

 

 

Olohuone on avara ja valoisa. Huomion huoneissa varastaa näyttävät ikkunaruudut syvine ikkunalautoineen.

 

 

 

Syvät ikkunalaudat, minne ne katosivat? Ok, kyllä myös nykyajan isot lattiasta kattoon ikkunat ovat näyttäviä, mutta näissä kunnon ikkunalaudoissa on vaan sitä jotain 🙂

 

 

 

 

Keittiö avautuu näppärästi olohuoneeseen, luoden oleskelutiloihin yhtenäisen ja avaran fiiliksen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pesuhuone on poikkeuksellisen tilava. Harvoin tämän ikäisen pesuhuoneeseen mahtuu esim. pyykinpesukone.

 

 

 

 

Asunto sijaitsee mallikkaasti hoidetussa sekä arvostetussa Asunto Oy Marianpuistossa. Yhtiön osakkaat ovat aina ajallaan huolehtineet tarvittavien kunnostustöiden teettämisestä ja tämän vuoksi rakennus ja sen pihamaat voivat varsin hyvin.

 

 

Yhtiössä vallitsee muutenkin hyvä yhteishenki, tästä viestii mm. kesäisin järjestettävät puutarhajuhlat. Voisi sanoa, että tämä vuonna 1922 omalle arvotontille valmistunut tiilitalo on ehdottomasti yksi Pyynikin helmistä.

 

 

Edellä esitelty koti on yksi meille myyntiin tulleista kohteista. Mikäli kohde on vielä myynnissä, löydät sen → TÄÄLTÄ 

 


 

 

 

Jaa artikkeli:

JAA:

Voiko tämän kohteen ostaa?

VILLA LKV esittelee blogissa erilaisia myyntiin tulleita kohteita.

Mikäli kohde on edelleen myynnissä, löydät sen myynissä sivulta.