Yksi Tampereen kauneimmista

Rakennuksen on suunnitellut Bertel Strömmer

Vielä tänäkin päivänä rakennus on yksi Tampereen kauneimmista.

Tämä näyttävä ja hyväkuntoinen koti sijaitsee rauhallisella, mutta silti hyvinkin keskeisellä alueella Tampereen keskustassa hyvin arvostetussa taloyhtiössä. Kyseessä on Tuulensuun talo, jossa kyseinen koti sijoittuu 6. kerrokseen.

Tämä omalle tontille vuonna 1927 valmistunut näyttävä rakennus on nähnyt ison osan Tampereen historiaa ja toimiikin alueella tunnistettavana maamerkkinä ja varsinaisena kunnossapidon malliesimerkkinä.

Rakennuksessa on toiminut myös aikoinaan pohjoismaiden suurin ja komein elokuvateatteri, joka lopetti toimintansa vuonna 1991. Nykyisin tilassa toimii musiikkiteatteri Palatsi.

Rakennuksen on suunnitellut Bertel Strömmer ja se edusti upeasti valmistuessaan uusklassista tyylisuuntaa. Vielä tänäkin päivänä rakennus on yksi Tampereen kauneimmista. Valmistuessaan se oli Tampereen suurin asuintalo. Tarinan mukaan, Tuulensuu nimen Strömmer lainasi Kauppakadun ja Näsilinnankadun kulmasta, jota vanha polvi oli nimittänyt Tuulensuuksi.

Asukkaiden iloksi talosta löytyy oma autohalli. Autohalli sijaitsee rakennuksen kellarikerroksessa, johon kulku onnistuu hissillä suoraan kotiovelta.

Asunto on kokenut lähivuosien aikana melkoisen muodonmuutoksen ja lopputulos on kerrassaan kaunista katsottavaa. Mistään tinkimättä toteutetut remontit ja ovat toteutettu ainoastaan laadukkain materiaalein ja ammattilaisten toimesta ja mikä tärkeintä, varsin hyvällä maulla.

Upea keittiö on italialaista huippulaatua. Keittiön laadun voi aistia mm. tavanomaista vahvemmista ovista. Tässä keittiössä viihtyy vaativampikin kokki.

Keittiön ja olohuoneen yhdistää kauniit lasipariovet.

Oli kyseessä sitten olohuone tai makuuhuone, kaikissa tiloissa riittää tilaa isommillekin huonekaluille.

JAA ILMOITUS:

Voiko tämän kohteen ostaa?

VILLA LKV esittelee blogissa erilaisia myyntiin tulleita kohteita.

Mikäli kohde on edelleen myynnissä, löydät sen myynissä sivulta.

Kiva kohde ja upeat kuvat?

Haluaisitko esitellä oman kotisi meidän blogissa?

Varaa ilmainen arviokäynti ja keskustellaan lisää kotisi myynnistä.

010 279 9655
[email protected]

Mustanlahdenkatu 17
33210 Tampere

© VILLA LKV