fbpx

Menu

Palvelu ostajalle

Eikö sopivaa kohdetta meinaa löytyä? Ei hätää, tee kanssamme ostotoimeksianto. Markkinoimme ostotoimeksiantoja laajasti niin etuovi.com:ssa kuin myös somessa.

Meillä välitystyötä tekevä henkilö omaa yrityksen vaatiman ammattipätevyyden, joko LKV/YKV tai alan ammatillisen tutkinnon, kuten KiAT. He pitävät yllä ammattitaitoaan alan parhaimmissa koulutuksissa ja erilaisissa tapahtumissa. Näin varmistamme ammatillisen osaamisen ja pystymme olemaan aina askeleen edellä.

Tehdään yhdessä onnistuneet asuntokaupat.

Hinnat

Ei kuluja ellei kauppaa.

  • Palkkio 3,8%

    Pyydä tarjous! Välityspalkkio on enintään 3,8% velattomasta kauppahinnasta (sis. alv. 24%). Tapauskohtainen välityspalkkiotarjous annetaan tarkemman asiakashaastattelun jälkeen. Mikäli kyseessä on arvokohde, liiketila tai lomakiinteistö, välityspalkkio aina sopimuksen mukaan.

  • Minimi 3.200€

    Minimipalkkiomme on 3.200€ (sis. alv. 24%). Mikäli kyseessä on liiketila tai lomakiinteistö, mahdollinen minimipalkkio aina sopimuksen mukaan.

  • Muut kulut 170€

    Meillä kauppa käy ja kohteita jää hyvin harvoin myymättä. Tämän vuoksi meillä ei ole mitään tarvetta periä asiakkailtamme mitään kuluja, mikäli myyjän toivomaa kauppaa ei synny.

Alue

Tampere

Ylöjärvi

Nokia

Pirkkala

Lempäälä

Kangasala

Toimialueena on Tampere ja sen lähiseutu. Tämän myötä etsinnässä olevan kohteen tulisi olla enintään 30min ajosäteellä Tampereen keskustasta. Tämä on asiakkaidemme edun mukaista, sillä näin pystymme palvelemaan useita asiakkaita päivässä.

Yhteys

Varaa maksuton tapaaminen

Lähetä meille yhteydenottopyyntö. Me soitamme teille sopivana ajankohtana ja teemme tarkentavan puhelinhaastattelun millaista kohdetta te tarkemmin ottaen haette. Voimme niin halutessanne tavata myös meidän toimistolla.  Haastattelu tai vaihtoehtoisesti tapaaminen ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Vapaamuotoinen kuvaus millainen kohteen tulisi olla (neliöt, huonemäärä, kerrokset, kunto jne.)
Tee valintasi: asiakaspalvelu tai tietty henkilö
VILLA OY LKV:n tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/tietosuojaseloste/