Palvelu ostajalle

ostotoimeksianto

Eikö sopivaa kohdetta meinaa löytyä? Ei hätää, tee kanssamme ostotoimeksianto. Markkinoimme ostotoimeksiantoja laajasti niin etuovi.com:ssa kuin myös somessa.

Meillä välitystyötä tekevä henkilö omaa yrityksen vaatiman ammattipätevyyden, joko LKV/YKV tai alan ammatillisen tutkinnon, kuten KiAT. He pitävät yllä ammattitaitoaan alan parhaimmissa koulutuksissa ja erilaisissa tapahtumissa. Näin varmistamme ammatillisen osaamisen ja pystymme olemaan aina askeleen edellä.

Tehdään yhdessä onnistuneet asuntokaupat.

Hinnat

Ei kuluja ellei kauppaa. Pyydä tarjous!

Välityspalkkio on enintään 3,8% velattomasta kauppahinnasta ja minimissään 3.200 € (hinnat sis. alv. 24%). Mikäli kyseessä on arvokohde, liiketila tai lomakiinteistö, välityspalkkio aina sopimuksen mukaan.

Mahdollinen asiakirjakulu 170 €.

Ota yhteyttä

Lähetä meille yhteydenottopyyntö. Me soitamme teille sopivana ajankohtana ja teemme tarkentavan puhelinhaastattelun millaista kohdetta te tarkemmin ottaen haette.

Voimme niin halutessanne tavata myös meidän toimistolla.  Haastattelu tai vaihtoehtoisesti tapaaminen ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Vapaamuotoinen kuvaus millainen kohteen tulisi olla (neliöt, huonemäärä, kerrokset, kunto jne.)
Tee valintasi: asiakaspalvelu tai tietty henkilö
VILLA OY LKV:n tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/tietosuojaseloste/