fbpx

Eikö sopivaa kohdetta meinaa löytyä? Ei hätää, tee kanssamme ostotoimeksianto

Markkinoimme ostotoimeksiantoja laajasti niin etuovi.com:ssa kuin myös somessa. Meillä välitystyötä tekevä henkilö omaa yrityksen vaatiman ammattipätevyyden, joko LKV/YKV tai alan ammatillisen tutkinnon, kuten KiAT. He pitävät yllä ammattitaitoaan alan parhaimmissa koulutuksissa ja erilaisissa tapahtumissa. Näin varmistamme ammatillisen osaamisen ja pystymme olemaan aina askeleen edellä.

Tehdään yhdessä onnistuneet asuntokaupat

Hinnat

Välityspalkkio 3,8%

Ei kuluja, ellei kauppaa. Laadimme jokaiselle myyntikohteelle yksilöidyn välityspalkkiotarjouksen. Prosentuaalinen välityspalkkio lasketaan velattomasta kauppahinnasta. Asunto-osakkeen minimi veloitus on 3.400€ ja kiinteistöissä tai vuokraoikeuksissa 4.600€. Asiakirjakulu 170€. Mikäli kyseessä on tontti tai lomakohde; välityspalkkio sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä

Lähetä meille yhteydenottopyyntö. Me soitamme teille sopivana ajankohtana ja teemme tarkentavan puhelinhaastattelun millaista kohdetta te tarkemmin ottaen haette.

Voimme niin halutessanne tavata myös meidän toimistolla.  Haastattelu tai vaihtoehtoisesti tapaaminen ei velvoita teitä sopimukseen kanssamme.

Vapaamuotoinen kuvaus millainen kohteen tulisi olla (neliöt, huonemäärä, kerrokset, kunto jne.)
Tee valintasi: asiakaspalvelu tai tietty henkilö
VILLA OY LKV:n tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja löytyy osoitteesta: www.villalkv.fi/tietosuojaseloste/

asuntounelmia | unelma-asuntoja

Mietitkö kotisi myyntiä?