fbpx

asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee teitä
MA-PE 08.00 – 16:00
+358 (0)50 321 0014
[email protected]

välittäjät

Välittäjämme ovat tavoitettavissa niin puhelimitse kuin myös sähköpostilla. Heidän tapaamisajat saadaan järjestymään varsin joustavasti. Alapuolelta löydät välittäjät sekä linkin heidän yhteystietoihin.

Jaakko Puisto

myyntijohtaja, Arviointi & myynti

Jaakko on yrityksen myyntijohtaja. Hän omaa ylemmän kiinteistönvälittäjän pätevyyden YKV ja lisäksi hän toimii maanmittauslaitoksen määräämänä julkisena kaupanvahvistajana. 

Katja Risku

arviointi & myynti

Katja Katjalta ei ideat lopu kesken. Kun on kyse asuntojen myymisestä, löytää Katja ostajan kohteelle kuin kohteelle. Hänelle on tärkeintä tehtyjen kauppojen laatu ja tämän myötä asiakastyytyväisyys.

Kokemusta on kertynyt eri palvelualoilta ja tässä työssä kaikki on loksahtanut kohdalleen. Takana on nyt vuosien kokemus välittäjänä ja varsin mukava määrä onnistuneita asuntokauppoja.

Katja hoitaa ammattitaidolla niin osakekaupat kuin myös kiinteistökaupat.

Ota yhteyttä Katjaan, et tule pettymään.

Jani Friman

Arviointi & myynti

anilla on jo useamman vuoden kokemus välitysalalta. Laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon LKV Jani suoritti vuonna 2017, jonka jälkeen ammattitaitoa on pidetty vuosittain yllä alan parhaimpien kouluttajien säestyksellä.

Janin motto: kodin myynti ja hankinta on oltava asiakkaille mahdollisimman helppoa ja että koko prosessi tulee hoitaa tinkimättömällä ammattitaidolla.

Jani pitää lujasti kiinni tästä ajatusmaailmasta ja mm. tämän myötä hänen asiakkaat palaavat hänen luokseen uudestaan ja uudestaan.

Mikäli kaipaat jämptin tuloksia aikaansaavan välittäjän palveluita, ole yhteydessä Janiin.

Krista Lepistö

Arviointi & myynti + Vuokraus

Krista on työskennellyt Villassa yrityksen ovien avaamisesta alkaen. Alkuun hän vastasi yrityksen asiakaspalvelusta ja sittemmin hän siirtyi vastaamaan vuokrakohteista. Nykyisin Krista toimii asuntojen myyjänä ja vastaa samalla edelleen vuokrakohteista.

Kristasta on kouliintunut vuosien varrella alan ammattilainen. Hän on suorittanut välitystyön ohella myös kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon, KiAT yrityksen laatuvaatimusten mukaisesti.

Krista saa jatkuvasti hyvää palautetta aurinkoisesta palvelualttiudestaan ja hänen ammattiosaaminen on myös erinomaisella tasolla. Mikäli kaipaat energistä ja tehokasta myyjää, ole yhteydessä Kristaan.

Jenny Korventausta

Asiakaspalvelu

Jenny on kuin yrityksen peruskivi. Hän tukee päivittäin välittäjien myyntityötä toimistolta käsin ja vastaa yrityksen asiakaspalvelusta.

Kari Salminen

perustaja & toimitusjohtaja

Ennen Villan ovien avaamista, yrityksen perustaja Kari Salminen ehti työskennellä alalla noin kymmenen vuoden ajan arvostetun Tamperelaisen kiinteistönvälitystoimiston vastaavana henkilönä. Ajatus omasta huippuluokan kiinteistönvälitystoimistosta syntyi muutama vuosi ennen Villan ovien avaamista.

Mikä tahansa ei Karille riittänyt ja tämän myötä brändin ja palvelun toimintamallin suunnittelutyöhön satsattiin välitysalalle totuttua enemmän. Melkein kaksi vuotta ”pöytälaatikossa” muotoaan hakeneen yrityksen oli aika nähdä päivänvalo keväällä 2013.

Suomen Kiinteistönvälittäjät Ry (SKVL) myönsi Karille ansiomerkin vuonna 2018 tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta kiinteistönvälitysalalla, jota on kertynyt kasaan jo melkein 20 vuotta.

Nykyisin Kari vastaa mm. yrityksen markkinoinnista ja sopimusasiakkaista.

asuntounelmia | unelma-asuntoja

Mietitkö kotisi myyntiä?